2019-12-05 16:49

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner au petrecut 1 mai în România

 |  15:46
Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner au petrecut 1 mai în România

Mihaela Rădulescu și-a adus iubitul pe plaiuri mioritice și a ținut morțiș să-i arate austriacului cum petrec românii de 1 mai. Așa că, jurata de la „Românii au talent” și Felix Baumgartner au petrecut, vineri seara, într-un club din Mamaia, acolo unde cei doi au luat parte la concertul cântăreței Inna.

Felix Baumgartner a petrecut românește de 1 mai! Alături de iubita lui, el a venit în țară, urmând ca pe 3 mai ei să participe la un maraton caritabil. Îndrăgostiții au dat fuga pe litoral, alegând stațiunea Mamaia. Cei doi și-au petrecut seara de vineri într-un club de fițe, acolo unde Inna a făcut show.  Mihaela Rădulescu nu a ratat prilejul de a-i face cunoștință austriacului cu artista, care a cunoscut celebritatea peste hotare.

„O ador și o admir enorm pe Inna! Mă bucur că am ascultat-o la Loft-Mamaia . Și că le-am făcut cunoștință. Grozavă seară, super cool loc de distracție. Dar, să nu uităm de ce ne-am adunat, așa că înapoi la București, pentru ultimele 48 de ore înainte de Wings For Life.”, le-a spus Mihaela fanilor ei virtuali.

După petrecerea de la mare, îndrăgostiții s-au întors în Capitală, pregătindu-se pentru evenimentul la care vor participa duminică. Mihaela Rădulescu va susţine pentru al doilea an maratonul caritabil Wings for Life World Run, alături de alte personalităţi sportive internaţionale şi celebrităţi. La eveniment va lua parte și Felix.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-05-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray