2019-11-18 06:34

MIHAELA TATU, așa cum n-ati văzut-o niciodată!

 |  11:14
MIHAELA TATU, așa cum n-ati văzut-o niciodată!

Scena misterelor s-a umplut de celebrități aseară: Gina Pistol, Ovidiu Ioanițoaia, Mihaela Tatu, Marcel Pavel, Alex Velea și Iuliana Marciuc s-au ascuns în spatele măștilor, iar Dorian Popa, Andrei Duban, Anca Neacșu, Rona Hartner și Dima Trofim, Pepe, Cosmin Seleși, Diana Munteanu, Vica Blochina și Andrei Ștefănescu, împărțiți în două tabere, au avut misiunea să-i ghicească.

Mihaela Tatu s-a documentat cu multă atenție pe tema comportamentului samurailor și a încercat să-i imite cât mai bine în mișcări și atitudine. “A fost obositor, însă mi-a plăcut ce s-a întâmplat aici”, a spus vedeta care a intrat în pielea Samuraiului.

Cu ajutorul indiciilor, vedetele din platou au reușit să se prindă că în spatele agilului Dragon s-a aflat Gina Pistol, însă le-a fost imposibil s-o recunoască pe Iuliana Marciuc în postura regelui Iadului. “Am stat șase ore la machiaj”, a precizat aceasta din urmă, la demascare.

Imposibil de ghicit a fost și Marcel Pavel, care l-a întruchipat pe Olaf, simpaticul om de zăpadă din Regatul de gheață, în timp ce cunoscutul ziarist și om de televiziune Ovidiu Ioanițoaia s-a deconspirat de cum a rostit primul cuvânt, în rolul celebrului compozitor german Ludwig van Beethoven. “Este o voce inconfundabilă, am auzit-o de atâtea ori”, a spus Diana Munteanu. „E vocea cu care am crescut. Nu ai cum să o confunzi”,  adaugă Andrei Ștefănescu.

Ambele tabere de vedete din platou, a Galacticilor și a Starurilor, au pactizat la momentul Lion King și, după ce s-au prins că în spatele măștii se află Alex Velea, au făcut glume pe seama acesteia, cum că i-ar ascunde pe Fuego, Mihai Petre, Whats’ Up sau Cristi din Banat.

Ajutoare de mască au fost, în această ediție, actrița Adriana Trandafir, Silviu Petcu, din grupul Divertis, și comedianul Varză.

Câștigătorii serii au fost cei din tabăra Starurilor – Rona Hartner, Anca Neacșu (ex-ASIA), Andrei Duban, Dorian Popa  și Dima Trofim, care au reușit să ghicească cele mai multe celebrități ascunse de măști. Premiul de 1.000 de euro obținut a fost donat unei cauze umanitare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-19

Mai multe imagini:
MIHAELA TATU, așa cum n-ati văzut-o niciodată!
zoom
MIHAELA TATU, așa cum n-ati văzut-o niciodată!
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray