2019-09-18 16:42

MIHAELA TATU se reîntoarce în televiziune. În ce EMISIUNE va avea rol principal

 |  21:58
MIHAELA TATU se reîntoarce în televiziune. În ce EMISIUNE va avea rol principal

Din 13 februarie, reality-show-ul Ferma vedetelor va da startul unei competiții aprige pentru 6 perechi de vedete ce vor intra în cursa pentru titlul de Fermierul anului și marele premiu de 50.000 de euro. Pe lângă mult-temutul Nea Rață, care are grijă să transforme vedetele în fermieri adevărați, Monica Bârlădeanu, carismatica prezentatoare, care are grijă să le asculte problemele și să îi ajute să treacă peste momentele grele, va intra în Ferma vedetelor și Mihaela Tatu!

Mihaela Tatu va fi negustoarea fermei și va avea un rol foarte important - le va aduce concurenților produse în fermă, se va târgui cu ei și le va aduce un pic de confort în fermă, dar pe bani! Mihaela se va transforma în Mărioara cea aprigă cu aspirații mari.

“De ceva vreme aștept inagurarea Fermei vedetelor și în casele voastre. Acest proiect mi-a adus îndeplinirea uneia dintre dorințe - aceea de a vedea cum se descurcă oameni dragi mie într-un “autentic” reality-show. Mai mult decât atât, mi-a fost satisfăcut spritul ludic pentru că mi-a dat posibilitatea să mă joc și să joc un personaj, din perspectiva mea, taaare simpatic. Ceea ce mi-aș dori ar fi să nu care cumva să pierdeți vreo întâlnire cu Ferma Vedetelor pentru că nicio zi nu seamănă una cu cealaltă. Apoi, sunteți norocoși - aveți posibilitatea să vedeți vedete în ipostaze inedite, decurcându-se în situații limită. Vă aștept să faceți cunoștință cu Mărioara și să vedeți cu ochii vostri cât de departe poate ajunge!”, a declarat Mihaela Tatu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-02-10Parerea ta...

DA TANTE MIHAELA
11 Feb 2018

Abia asteptam sa vedem ce feminista adevarata esti tu Mai tii minte cand adunai la emisiune toate stoarfele feministe ca tine si va bateati joc de barbati si va mozoleati voi intre voi ca niste adevarate lesby ?Te credeai mare prezentatoare dar erai scarboasa gretoasa tante Mihaela
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray