2019-10-16 17:58

Mihai Bendeac, SPERIAT de un magician din Malaesia

 |  18:11
Mihai Bendeac, SPERIAT de un magician din Malaesia

Mentalist și magician, Andrew Lee, din Malaesia, reușește duminică, de la ora 20.00, la Antena 1, să îi înspăimânte pe cei trei jurați, folosind doar de un truc cu cărți de joc.

Lee le-a cerut lui Mihai Bendeac și Cheloo să îl ajute puțin – primul a trebuit să aleagă o carte, iar cel de-al doilea a fost responsabil cu amestecatul lor.

Iar dacă în mod normal un magician reușește să ghicească o carte și atât, Lee are o metodă mult mai interesantă. ”Când eu voi număra până la trei, Cheloo va arunca în aer cărțile, iar eu voi străpunge cu un cuțit cartea ta și o voi înfige în panoul pe care îl ții la pieptul tău”, i-a explicat Lee lui Mihai, care și-a pierdut complet zâmbetul.

Iar când credea că mai rău nu se poate, Lee și-a acoperit și ochii! ”Mihai, e foarte important, nu te îngrijora, nu am rănit pe nimeni niciodată. Asta pentru că e a doua oară când fac asta”, i-a mai spus înainte de a arunca lama.

Cum s-a încheiat numărul magicianului Andrew Lee, telespectatorii pot vedea duminică, de la ora 20.00, la Antena 1.

Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-18Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray