2020-01-24 08:23

Mihai Bobonete, gest emoționant pentru soția lui

 |  14:19
Mihai Bobonete, gest emoționant pentru soția lui

Au trecut 20 de ani de când sunt împreună, iar evenimentul aniversar a fost marcat de îndrăgitul actor din serialul de comedie „Las Fiebinți” printr-un gest emoționant. Așadar, Mihai Bobonete a lăsat gluma deoparte, și într-un moment de sinceritate, i-a adresat partenerei sale de viață un mesaj, prin care, își exprimă sentimentele ce i le poartă.

Postarea cunoscutului actor a strâns mii de aprecieri din partea fanilor, dar și numeroase comentarii. Extrem de îndrăgostit și plin de recunoștință față de cea care îi este aproape de două decenii, Bobonete și-a dat frâu liber sentimentelor, și i-a scris soției sale un mesaj emoționant. 

„După acești 20 de anișori petrecuți împreună,sunt legitim să-ți spun că Te iubesc, și după 20 de ani eu cred că înseamnă mai mult decât ceea ce însemna în tinerețea noastră,abia începută,când ți-o spuneam rar și poate doar din cauza că auzisem eu în filme că așa spuneau actorii înainte de săruturile pasionale.

Știu acum că toate rătăcirile mele și timpul în care nu am fost lângă tine în acești 20 de ani,m-au făcut de fapt să-mi dau seama că numai tu îmi poți fi jumătatea și că numai lângă tine aș fi putut fi atât de fericit ca acum și la fel cum am fost tot timpul ăsta.

Știu că te voi iubi toată viața mea de acum încolo și mai stiu că și Dumnezeu te place pentru ca a avut încredere în tine să-ți lase pe mână doi copii minunați pe care să-i creștem împreună cât o vrea El.

Mai știu că niciodată nu am fost mai fericit în viața asta,așa cum sunt acum și dacă ,din când în când,capul mai îmi pleacă spre pământ,știu cine îmi pune mâna-n barbă și-mi ridică iar privirea în sus.

Îți mulțumesc pentru plimbarea asta prin viață și strânge-mă de mână ca acum 20 de ani...doar așa vom găsi Cărarea Împărăției! Te iubesc suflet bun și La mulți ani nouă!”, a fost mesajul postat de Bobonete, pe pagina virtuală, pentru partenera lui de viață.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray