2020-08-15 23:46

Mihai Mitoşeru DIVORŢEAZĂ după 13 ani de relaţie

 |  15:22
Mihai Mitoşeru DIVORŢEAZĂ după 13 ani de relaţie

Şoc în lumea mondenă de la noi. Când toată lumea se aştepta să afle data nunţii, Mihai Mitoșeru și frumoasa lui soție, Noemi Mitoșeru, au decis să se despartă. Cei doi au ajuns acum 4 ani la starea civilă, dar nu au reuşit din varii motive să ajungă sa fie şi cununaţi religios.

Acum, cei doi şi-au spus adio, iar mesajul lui Mihai stă mărturie că lucrurile între ei nu au mai mers deloc în ultimele luni, ba chiar s-au şi separat în această vară.

„Am avut bunul simt sa ascund elegant situația, dar a trecut prea mult timp si nu mai pot sa fac pe prostul când ma întreabă toată lumea de ce sunt singur! După o relație de 13 ani, am hotarat ca săptămâna viitoare sa mergem la notar și sa divorțăm! Nu ne mai înțelegeam, nu mai mergea, ne doream lucruri diferite (eu voiam familie și copii, ea intrase in criza femeii de 32 de ani și și-a pus silicoane), și de 3 luni a plecat la mama ei! Știu ca ne iubim (e greu sa treacă după atâția ani), dar e mai bine așa! Ii mulțumesc pt toate momentele frumoase pe care le-am trăit împreuna (și au fost multe in 13 ani!) și vreau sa fie fericita toată viața (chiar și fără mine), dar îmi doresc același lucru și pt mine! ?", a scris Mitoșeru pe pagina sa de Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz