2020-07-05 03:00

Catinca îl „îmblânzeşte”! Mihai Petre, topit după fetiţa lui

 |  18:43
Catinca îl „îmblânzeşte”! Mihai Petre, topit după fetiţa lui

Dur şi pretenţios cu concurenţii de la „Dansez printre stele”, atitudinea lui Mihai Petre se schimbă total acasă. Severul jurat lasă garda jos atunci când vine vorba de fetiţa lui, Catinca, pentru care rezervă tot timpul liber pe care îl are.

În ciuda imaginii pe care şi-a creat-o la emisiunile de dans unde a jurizat, Mihai Petre se transformă radical atunci când vine vorba de Catinca. Juratul este topit după fetiţa lui, căreia îi face toate poftele.

În timpul liber, Mihai preferă să facă pe partenerul de joacă pentru micuţa sa, fetiţa fiind prioritatea lui cea mai mare. Juratul este convins că şi Catinca are aptitudini artistice.

„Multă lume mă întreabă dacă fiica mea va fi şi ea dansatoare. În momentul de faţă înclin să cred că va fi pictoriţă pentru că mobila din casă îi poartă «semnătura»”, a povestit Mihai.

Juratul şi soţia lui, Elwira Petre, s-au cunoscut pe ringul de dans, ei fiind o pereche şi în competiţiile sportive. Cei doi au devenit părinţii unei fetiţe superbe în decembrie 2012.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-11-10Parerea ta...

ION CARAMIITRU (UNITER)
16 Noi 2014

ACEST ”PETRE” ESTE, ÎN ADEVĂR, UN IMPOSTOR INCOMPETENT!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz