2020-05-29 04:33

Mihai Trăistariu şi-a făcut cel de-al patrulea implant de păr. 170 de injecţii pentru 4.000 de fire de păr

 |  17:52
Mihai Trăistariu şi-a făcut  cel de-al patrulea implant de păr. 170 de injecţii pentru 4.000 de fire de păr

Pe principiul „baba rabdă la frumuseţe”, Mihai Trăistariu şi-a continuat, ieri, procesul de transformare cu cel de-al patrulea implant de păr. Intervenţia a durat nu mai puţin de zece ore, timp în care artistul s-a lăsat pe mâna specialistului care i-a aplicat în jur de 4.000 de fire de păr. Dacă va fi cazul, va recurge şi la al cincilea implant de acest gen, dar cântăreţul speră totuşi să nu se ajungă aici. Rezultatul va fi vizibil peste câteva luni, iar Trăistariu va trebuie să respecte cu stricteţe indicaţiile medicului ca să ajungă să aibă podoaba capilară dorită.

Artistul nu pare să aibă nici o limită atunci când vine vorba să-şi mai facă vreo schimbare fizică. Scopul scuză mijloacele, pare să fie ideea după care se ghidează Trăistariu. Cum îşi doreşte cu ardoare să se simtă cât mai bine în pielea lui, artistul a dat startul procesului de transformare încă de anul trecut, atunci când anunţa cu surle şi trâmbiţe intenţia lui de a-şi îmbunătăţi aspectul fizic. Nu este un secret pentru nimeni faptul că multă vreme Mihai a fost complexat de felul în care arată, aşa că şi-a făcut curaj şi şi-a pus în aplicare planul, trecând de-a lungul tipului printr-un proces complex de transformare.

Podoaba capilară a reprezentat dintotdeauna pentru el o mare problemă, de aceea nu a evitat să apeleze la implant de păr. Ieri şi l-a făcut pe cel de-al patrulea. A suportat 170 de injecţii, pentru a i se aplica în jur de 4.000 de fire de păr. Efortul îşi merită însă sacrificiul. „Mi-a dat o fizionomie tinerească, par mai puştan, nu ai zice că am nici 25 de ani”, ne-a declarat Mihai Trăistariu despre intervenţia prin care a trecut. Pentru asta, el a trebuit însă să se înarmeze cu multă răbdare. „Intervenţia a durat zece ore, în loc de şapte, şi asta pentru că l-am implorat pe medic să iasă bine.  Nu m-a durut, dar simţeam înţepăturile, mi s-au făcut 170 de injecţii, le-am numărat pe toate.  Nu am voie să mă expun la soare, nu am voie să fac sex, să beau vin. Încerc să nu prea ies din casă. Va mai dura până când rezultatul va fi vizibil”, a povestit artistul pentru PUTEREA.

Următorul pas: eliminarea ridurilor

Îmbunătăţirea imaginii sale nu se opreşte însă aici. După ce-a devenit client fidel al sălii de sport, unde obişnuieşte să meargă frecvent pentru a-şi lucra corpul, fostul participant al României la Eurovision pare să-şi fi rezolvat în cele din urmă şi problema podoabei capilare, iar în curând se va mai supune unei alte intervenţii. Trăistariu şi-a propus să scape de riduri, aşa că intenţionează  să îngroaşe şi el rândurile vedetelor care au făcut deja acest pas.

„Sunt mulţumit de cum arăt acum, mi-am făcut toată dantura, trag de fiare şi arăt bine la corp. Îmi place de mine în perioada asta, dar vreau să-mi fac injecţii cu acid hialuronic pentru riduri. Toată lumea îşi face, toate vedetele au apelat la asta”, ne-a mărturisit el. În două-trei săptămâni, Mihai ar trebui să bifeze şi acest mic retuş. Cât de curând, el îşi va lansa şi noua melodie „Zombie love”, prin care îşi va surprinde fanii cu noua înfăţişare, dar şi cu stilul muzical adoptat. „Nu mai vreau să fiu aşa romantic, sensibil”, ne-a spus el.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine