2020-02-26 17:53

Mihai Constantinescu este calm: “Nu mi-o fură nici un italian pe Simona!”. Cântăreţul este sigur pe sentimentele iubitei sale

 |  18:11
Mihai Constantinescu este calm: “Nu mi-o fură nici un italian pe Simona!”. Cântăreţul este sigur pe sentimentele iubitei sale

La 64 de ani, Mihai Constantinescu se simte împăcat cu viaţa pe care oare. Iubeşte de 15 ani o femeie frumoasă care îi întoarce sentimentele şitocmai de aceea nu vrea să schimbe nimic. Artistul considera că totul esteperfect aşa cum este şi se teme că un act ar distruge iubirea dintre ei pentrucă “atunci când simţi că îţi aparţine ceva, vrei altceva”. Iubita lui, Simona,are cu 25 de ani mai puţin şi visa de mulţi ani să îmbrace rochia de mireasă.Acum se vede nevoită să accepte condiţiile impuse de Mihai şi s-a conformatdeciziei lui de a nu se căsători şi de a nu avea copii. Alternativa ar firuperea relaţiei, situaţie pe care femeia nu şi-o doreşte, deocamdată. Chiardacă tânără este plecată acum în Italia, la sora ei, într-o vacanţă prelungită,nici vorbă de gelozie la mijloc. Mihai este convins că Simona îl iubeşte şi nuva cădea pradă farmecelor vreunui “italiano vero”.

Mihai Constantinescu este categoric în ceea ce priveşte căsătoria şine-a mărturisit că i-a prezentat iubitei sale condiţiile pentru care relaţialor mai poate continua. Nu vrea sub nici o formă să se însoare şi nici să devinătătic. “Nici nu mă gândesc la aşa ceva! Nu am nevoie de un act şi de o semnătură.Semnătură este în suflet şi nu în faţa unui om care, chipurile, are competenţa de a ne declara soţ şi soţie. Important este să iubeştişi să respecţi omul de lângă tine, iar asta nu este dat de nici un act. Ce-mitrebuie mie căsătorie? Locuieşti cu omul acela ani întregi, ţii la el, vorbeştizi de zi, împărtăşeşti nişte sentimente. De ce trebuie totul completat de osemnătură? Mai ales că şi căsătoria asta este ca atunci când îţi cumperi o rochiesau o maşină. Îţi doreşti mult de tot ceva, reuşeşti să ţi-l cumperi şi să-ţipui semnătură pe actul ăla care te face proprietar al bunului respectiv, însă,după o vreme, vrei altceva. Îţi creionezi alte dorinţe, alte idealuri, altă maşinămai frumoasă. Aşa şi într-o relaţie. Când te căsătoreşti şi simţi că omul ăla îţiaparţine, parcă nu mai ai pentru ce lupta şi vrei altceva. Căsătoria este oprostie!”, ne-a declarat cântăreţul. Constinescu infirma zvonurile că s-ar fidespărţit de Simona, iar tânăra a plecat la sora ei, în Italia, în vacanţă:“Cum să mă despart de ea? Nici vorbă! A plecat doar la sora ei în vacanţă, nuera normal? Nu a plecat de tot. Unde să plece? Că doar n-o s-o ţin legată demine tot timpul! Vorbim zilnic la telefon şi am încredere totală în ea. Nu suntgelos şi sunt absolut convins că nu poate să mi-o fure vreun italian. Oricum,eu nu ţin pe nimeni cu forţa lângă mine. Dacă vrea să rămână, să rămână, dacănu, nu. Eu îi dau libertate să facă ce vrea ea, iar dacă de 15 ani este cu mine,asta spune ceva. Ea ştie că eu nu vreau să mă căsătoresc şi dacă nu-i convinechestia asta, poate să plece”.

“Nu vreau copii! Toate la timpullor!”

Pe 22 august, artistul va împlini 64 de ani, însă crede că este multprea bătrân pentru a mai aduce pe lume un copil. Chiar dacă iubita lui îşi doreştesă fie mamă, se vede nevoită să accepte dorinţa lui Mihai. “Acum ceva timp,ne-au văzut într-un magazin cu haine pentru copii şi au tras repede concluzia căvrem să devenim părinţi! Când colo, noi cumpăram cadouri pentru cineva, nupentru noi. Nu vreau să devin tata. Toate se fac la timpul lor, iar pentru mineeste mult prea târziu. Dacă Simona mi-ar da vestea că ar fi însărcinată, nu ştiucum aş reacţiona. Cred că în nici un fel. Nu aş fi nici supărat, dar nicibucuros, dar sper să nu fie cazul!”, ne-a spus Mihai Constantinescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-07-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine