2020-04-08 09:56

Mihai Trăistariu, jefuit pe plaja din Mamaia

 |  17:39
Mihai Trăistariu, jefuit pe plaja din Mamaia

Ghinion pentru Mihai Trăistariu! Aflat peplaja din Mamaia în compania unor prieteni, cântăreţul şi-a dat seama că îilipsesc câteva obiecte personale, atunci când s-a întors din apă. Mihai a fostprădat de hoţi, care i-au luat un telefon şi portofelul în care avea în jur de200 de lei şi câteva carduri. Artistul este surprins însă că cei care l-aufurat nu au remarcat un alt telefon pe care îl avea în haine, mult mai scump şimai frumos. Trăistariu ne-a declarat că s-a împăcat cu ideea şi că nu va depuneo plângere la poliţie.

O zi plăcută petrecutăpe plajă s-a încheiat cât se poate de prost pentru Mihai Trăistariu. „Eram cunişte prieteni şi am plecat cu toţii în apă, să facem baie. Culmea este că amlăsat vorbă cuiva să aibă grijă de lucruri, dar a avut din părţi... Când m-amîntors, am observat că îmi lipsea portofelul, în care aveam nişte carduri şivreo 200 de lei. Nu prea ţin bani cash la mine, iar cardurile le-am blocat peloc, aşa că hoţii nu au apucat să «opereze».M-a mirat însă că, dintre cele două telefoane, lipsea unul mai de slabăcalitate, şi nu cel mai scump. Probabil că pe acesta din urmă nu l-au remarcat,că era pus în altă parte. Oricum, paguba nu e majoră, nu e mare lucru… Astaeste, am avut ghinion”, a declarat Mihai Trăistariu pentru “Puterea”. Cântăreţulne-a mai spus că nu intenţionează să depună o plângere la poliţie.

Nu a avut niciodată o vacanţă adevărată

Întrebat unde pleacă învacanţă, ca să-i mai treacă supărarea că a fost prădat de hoţi, Mihai ne-amărturisit că niciodată nu a avut parte de un concediu adevărat, plănuit îndetaliu. „E adevărat că am călătorit foarte mult, în aproape toată lumea, darnu s-a întâmplat vreodată să merg undeva special în vacanţă. De 10, 11 ani, decând cânt, mereu am fost plecat din ţară cu spectacole. Profitam de astfel deocazii ca să mă plimb şi să mă relaxez. Mi-am plănuit de câteva ori să mergdoar pentru plimbare, fără să am vreun concert, dar niciodată nu am reuşit,mereu intervenea câte ceva”. Cu toate astea, artistul spune că, pe undeva, îiconvine să plece peste hotare pentru câte un recital, pentru că aretransportul, cazarea şi masa asigurate. „Şi mă mai întorc şi cu bani acasă! Cemai vrei?”, spune Mihai amuzându-se. „Totuşi, iarna viitoare, prin ianuarie, aşvrea să merg în Egipt, cu Ioana (n.r., iubita cântăreţului). Oricum, înianuarie nu prea am concerte, plus că atunci o să fie mai răcoare acolo, deciar fi perfect. Sper să mă şi ţin de cuvânt de data asta”, ne-a mai declaratTrăistariu. Până atunci însă, vara aceasta, Mihai şi iubita lui îşi vor facebagajele pentru două destinaţii superbe, unde solistul are spectacole: Malta şiPortugalia.

I s-a stricat şi maşina!

La scurt timp după ce arealizat că a fost jefuit, Mihai a descoperit că şi maşina lui, un Porsche movcu care face senzaţie în Constanţa, are o defecţiune. „Mi s-au blocat geamurile,nu se mai deschid deloc. Probabil că e o problemă la partea electrică, o să măduc să le repar”, ne-a spus cântăreţul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-09-19

Mai multe imagini:
Mihai Trăistariu, jefuit pe plaja din Mamaia
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine