2019-10-18 04:33

Mihai Trăistariu vrea o casă cu râu în curte, ca Bill Gates. Cântăreţul are ambiţii de miliardar

 |  17:21
Mihai Trăistariu vrea o casă cu râu în curte, ca Bill Gates. Cântăreţul are ambiţii de miliardar

După mai bine de 10 ani de carieră,Mihai Trăistariu crede că a sosit timpul să investească într-o casă exact aşacum a visat-o. Şapte camere, un living imens şi frumos mobilat, piscină şi,obligatoriu, un râu care să-i susure în curte, aşa îşi doreşte cântăreţul săarate viitoarea sa locuinţă. Mihai ne-a mărturisit că ideea râului care să-itraverseze curtea i-a fost inspirată de multimiliardarul Bill Gates şi că nu seva apuca de construcţia imobilului până ce nu va fi sigur că va avea putereafinanciră pentru a-şi satisface toate capriciile.

„De doi ani tot spun că voi începe construcţiacasei şi am tot amânat-o, mai ales că a început recesiunea economică şi nimeninu mai e bucuros să investească. Îmi doresc însă ca anul viitor să îmi realizezvisul ăsta, sper să am bani destui. Am un teren mare, pe malul mării, iar casao voi construi de la zero şi o voi concepe aşa cum îmi place”, ne-a declaratMihai Trăistariu. Întrebat cum va arăta casa visurilor lui, artistul ne-amărturisit: „Va avea şapte camere şi un living foarte spaţios, unde vreau să-miaşez un pian şi un biliard. Sigur că îmi doresc şi o piscină, dar mai ales unrâu care să treacă prin curte. Am văzut mai demult un documentar despre una dintrelocuinţele lui Bill Gates, iar el avea aşa ceva în curte, de acolo am luatideea, mi-a plăcut mult. O să ridic un gard înalt de doi metri şi o să-mi potaduce toate animalele pe care le-am adunat de-a lungul timpului”. Mihai ne-apovestit apoi că, în decursul anilor, a salvat peste 20 de necuvântătoare, pecare, neavând unde să le ţină, le-a plasat în îngrijirea mai multor prieteni. „Odată pe lună sau chiar mai des, trec şi le las bani de mâncare şi mă mai joc cuele. Am 17 câini şi cinci pisici, toţi luaţi de pe stradă, şi abia aştept să măvăd lângă ei într-o curte încăpătoare, unde să se poată juca în voie. Cred căacesta va fi un exerciţiu pentru momentul în care vor apărea copiii”, spuneTrăistariu. De altfel, cântăreţul ne-a mai declarat că alături de el, în casape care o va construi, va locui şi iubita lui, Ioana. „Vor veni, cu siguranţă,şi copiii atunci când va fi timpul. Oricum, deja mă aşez la casa mea, nu credcă mai durează mult...”.

Cântă de Revelion pentru 15.000 de euro

Mihai spune că aproape toţi banii pecare îi primeşte în urma concertelor îi strânge pentru a-şi construi noualocuinţă. O sumă importantă se va adăuga la economiile artistului după noapteadintre ani, când Mihai va fi mai bogat cu 15.000 de euro. „Trebuia să cânt înStatele Unite, dar am renunţat, din cauză că impresarul respectiv mi s-a părutneserios. Dar am spectacole în ţară: patru la Buzău, unul la Râmnicu Sărat şi altulla Potigrafu. Tariful meu este de 2.500 de euro, deci pentru 15.000, eu zic cămerită să muncesc toată noaptea”, crede Trăistariu. C.S.

Nervos că are emisiune de ziua lui

Pe 16 decembrie, Mihai împlineşte 31de ani, dar când l-am întrebat cum va sărbători, ne-a declarat: „Sunt nervos cănu pot să-mi anulez prezenţa într-o emisiune care e chiar de ziua mea. M-auinvitat cei de la Confesiuni,emisiunea moderată de Iuliana Marciuc la TVR 2, iar eu le-am spus că nu ştiudacă merg. Iar acum mă sună în fiecare zi să-mi amintească şi nu acceptă unrefuz din partea mea, deşi le-am pus că e ziua mea de naştere... Probabil că osă aniversez pe drum de la Constanţa la Bucureşti şi înapoi. Asta e, trebuia săle spun Nu de la început. Probabil căseara voi ieşi la un restaurant împreună cu prietenii mei”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638952-02-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray