2020-08-04 21:03

Mioara Roman, de URGENȚĂ la spital. Ce a pățit mama Oanei Roman

 |  19:47
Mioara Roman, de URGENȚĂ la spital. Ce a pățit mama Oanei Roman

Mioara Roman, în vârstă de 79 de ani, a ajuns de urgență la Spitalul Floreasca din București, după ce s-a simțit rău. Mioara Roman sufera de mai multi ani de diabet si tiroida si ia cate un pumn de pastile pe zi, potrivit fiicei sale.

Mioara Roman, în vârstă de 79 de ani, a ajuns de urgență la Spitalul Floreasca din București, după ce s-a simțit rău, potrivit România TV.

Potrivit primelor informații, medicii i-au făcut mai multe investigații și analize și, pentru moment, au decis să oțină internată, cel puțin în această seară.

Mioara Roman este fost soție a premierului post-decembrist Petre Roman. Cei Doi au împreună două fete, Catinca și Oana.

"Mama este ok. Are de luat un pumn de medicamente, pentru că are așa câte un pic din fiecare. Nu are o afecțiune anume gravă, dar și un început de diabet, și un pic la tiroidă, și un pic la aia și la aia…

Și trebuie să ia destule pastile, dar altfel este ok. Merg în vizită la ea, vine în vizită la noi destul de des. Este ok. A trebuit să se mute iar.

Îți imaginezi ce înseamnă pentru un om la 78 de ani să se mute din nou. A fost o traumă, încă o traumă nemeritată de altfel. S-a mutat într-un apartament foarte frumos, iar astăzi mi-a spus că în sfârșit s-a acomodat', declara Oana Roman pentru VIVA! în urmă cu puțin timp.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz