2019-08-23 08:01

Mirabela Dauer: E plină lumea de cântăreţe aplaudate pentru minijup! Artistei nu-i pasă când apare la “prost îmbrăcaţi”

 |  18:43
Mirabela Dauer: E plină lumea de cântăreţe aplaudate pentru minijup! Artistei nu-i pasă când apare la “prost îmbrăcaţi”

Stilul vestimentar nu are de-a face cu banii din portofel, iar modestiaşi bunul gust nu pot fi cumpărate, ne asigură Mirabela Dauer. Pe artistă o lasărece comentariile unora mai mult sau mai puţin avizaţi care îşi dau cu părereaprin reviste în legătură cu hainele vedetelor şi ne-a spus că prea puţin ointeresează să impresioneze prin ţinută, altul fiind scopul său în viaţă.Mirabela este convinsă că ar fi la fel de modestă şi dacă ar avea în contmiliarde pentru că nu urmăreşte să-i fie apreciată vestimentaţia, ci voceapentru că de afone cu minijup e sătulă lumea. Spre deosebire de actriţa AncaPandrea care poartă rochiţe scurte, transparente şi decoltate, deşi are 64 deani, cântăreaţa consideră că nu dă tocmai bine o bunică îmbrăcată în hainelenepoatei.

Nu demult, Mirabela era criticată de Mihai Bendeac pentru că a apărut pescenă îmbrăcată în “capot de casă”, iar cântăreaţă l-a asigurat că era o rochiefoarte frumoasă semnată de un designer celebru. Tocmai de aceea, Mirabela Dauerne-a spus că îi place să fie cochetă, însă nu pune mare preţ pe etichetă,pentru că vor fi întotdeauna oameni care să-i laude ţinută, iar alţii care să ocritice. “Nici nu ştiu ce pregătire au oamenii ăştia care comentează prinreviste sau pe la televizor, cât de calificaţi sunt să laude sau să descalificeo haină. Am văzut aceeaşi ţinută ridicată în slăvi într-o revistă şi făcutăpraf şi pulbere în alta, deci nu ştii câtă încredere să mai ai în ceea ceciteşti. Oricum ar fi, eu nu am purtat niciodată o haină impusă de cineva şicare mie să nu-mi placă. Nici nu mă interesează să fiu la modă şi întotdeaunaam ales haine care să-mi placă şi, indiferent câte miliarde aş avea, totmodestă aş fi. Prefer să fiu demodată, prăfuită, să nu fiu în trend, dar săport haine în care mă simt bine, confortabil, în largul meu. Eu de mulţi ani măîmbrac numai de la Liza Panait. Ea mă cunoaşte foarte bine, îmi intuieştegusturile şi preferinţele şi îmi face haine superbe, aşa că nu am nevoie denimeni care să-mi spună cum să mă îmbrac. Şi, indiferent cum ar fi, eu nu vreau să fiu cunoscutăpentru haine, ci pentru voce, că de cântăreţe aplaudate pentru minijup e plinălumea. Când urc pe scenă, vreau să zică lumea «ce frumos cântă Mirabela, ce voce are, ce melodii frumoase», nu «cefustă scurtă are sau ce haine scumpe»!”, ne-a declarat artista.

“O bunică nu trebuie să seîmbrace ca o puştoiacă, chiar dacă arată bine!”

Mirabela Dauer nu consideră că hainele trebuie adaptate vârstei, însătrebuie să ai o limită atunci când îţi cumperi haine pentru că nu oricăreifemei i se potrivesc anumite haine. “Eu sunt foarte modestă în ceea ce priveştevestimentaţia, însă nu vreau să creadă cineva că sunt maică Filofteia. Îmiplace să ies din tipare, sunt nonconformistă când este cazul, dar nu sunt depărere că o bunică trebuie să se îmbrace ca o puştoaică, chiar dacă arată foartebine la corp. Trebuie să existe nişte limite, totuşi!”, consideră cântăreaţa,chiar dacă Anca Pandrea, spre exemplu, este de altă părere. Actriţa de 64 deani poartă rochiţe scurte şi foarte decoltate, fiind chiar protagonistă uneişedinţe foto deocheate, pe motiv că lumea trebuie să vadă ce bine arată lavârsta ei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638946-02-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray