2020-04-10 04:04

Mirabela Dauer: Falsificatorii de spectacole fac bani din numele meu!

 |  18:29
Mirabela Dauer: Falsificatorii de spectacole fac bani din numele meu!

Mare tărăboi pe plaja din Costineştisâmbătă şi duminică unde o gaşcă de domni foarte bronzaţi anunţau la portavocemare spectacol mare la Teatrul de Vară din staţiune, artişti cu numeimportante, dar şi iluştri necunoscuţi urmând a urca pe scenă. “Pentru numai 20de lei o puteţi vedea pe Maria Dragomiroiu, Maria Ciobanu, Mirabela Dauer,Autentic, Răul şi Jean Paler. Nu mai staţi pe gânduri şi cumpăraţi bilete!”,urlau cât îi ţineau plămânii indivizii care hărţuiesc auditiv turistul venit pelitoralul românesc în concediu de odihnă. La prima ascultare, specatacolul pareinteresat, iar fanul se poate scotoci prin buzunare de 20 de lei, însă vaconstata mai târziu că a luat o mare ţeapă. Nici vorbă că aceşti artişti săurce pe scenă, iar pentru 20 de lei vor apărea în faţa fanilor enervaţi iluştrianonomi care nici măcar play-back nu ştiu să facă.

În fiecare vară, numeroşi artişticonstată cu stupoare că se află pe afişele unor spectacole de pe litoral fărăca ei să fi semnat vreun contract. Mai mult, s-a întâmplat de multe ori caartistul să fie în vacanţă în afara României, în timp ce în staţiuni se anunţăcu surle şi trâmbiţe că va urca pe scenă. Din toată aceste poveste care sepetrece fără ca cineva competent să ia măsuri legale, organizatorii despectacole ies cei mai câştigaţi. Folosindu-se de nume celebre ale unor artiştiiubiţi de romani vând mii de bilete în tot sezonul şi se îmbogăţesc păcălindu-ipe turişti. În tot acest timp, cei din urmă rămân cu buză umflată, pentru căscot din buzunar 20 de lei să o asculte pe Mirabela Dauer şi primesc în schimbun recital de tot play-back-ul de la… Prinţesa Ardealului. La rândul lor, artiştilorli se face o imagine proastă în fata fanilor, pentru că din dorinţa de a-şi scăpapielea, organizatorii de spectacole dau vina pe artist că nu s-a prezentatatunci când oamenii cer socoteala pentru lipsa celor anunţaţi pe afiş. Spreexemplu, sâmbătă şi duminică seara, erau anunţaţi într-un spectacol pe scenăTeatrului de Vară din Costineşti Maria Dragomiroiu, Mirabela Dauer, Raul, MariaCiobanu, Jean Paler, Autentic, Jean de la Craiova, Vali Vijelie, Nicoleta şi NicolaeGuţă şi o gaşcă de tinere vlăstare ale manelarismului din România de care,probabil, au auzit doar cei care i-au adus pe lume. Două zile au urlat laportavoce cei însărcinaţi cu minţirea populaţiei tolănite la plajă ca “pentrunumai 20 de lei puteţi lua parte la un spectacol de zile mari”. Deznodământulera cu totul altul, pentru că pe 20 de lei credulii au luat parte la o mare ţeapă.Nici vorbă să urce pe scenă vreunul dintre artiştii consacraţi, şuşaneaua fiindîntreţinută de anonimii cantăciosi şi foarte bronzaţi care au plecat acasă şicu câteva roşii în freză.

Ţeapa cu preţ dublu

Mirabela Dauer ne-a confirmat căîn weekend nu a fost la nici un spectacol din Costineşti şi că OPC (n.r.Oficiul pentru Protecţia Consumatorului) ar trebui să ia măsuri împotrivaacestor falsificatori. “Eu am un singur spectacol în staţiunile de pe litoralorganizat de Bebe Mihu, soţul Mariei Dragomiroiu. Pe scenă cu mine urcă şiMaria, Raul, Autentic, Jean Paler şi Petrică Matu Stoian. Avem un afiş curat,un spectacol adevărat şi nimeni nu oferă nici o minciună în schimbul unui biletcumpărat. În spectacolul nostru, urcă pe scenă toată lumea anunţată pe afiş.Organizatorii de spectacole ne fură titlul spectacolului, se folosesc de numelenoastre ca să-i facă rău lui Bebe. Sfârşesc prin a-şi bate joc de oamenii caredau bani să ne audă cântând. În această seară (n.r., luni) mergem la Costineşti,însă cu spectacolul nostru, cel organizat de Bebe Mihu. Vom cânta într-un club,pentru că nu ni se permite accesul în Teatrul de Vară, fiindcă alţii au pus stăpânirepe locul acela şi vând iluzii turiştilor. Ar trebui să se sesizeze cineva, săse ducă OPC-ul peste ei că nu se poate aşa ceva. E bătaie de joc la adresaoamenilor!”, ne-a spus Mirabela. Nesimţirea este cu atât mai mare cu cât preţulunui fals spectacol este dublu faţă de cel al evenimentului în care se prezintătoţi artiştii anunţaţi pe afiş. “Preţul pentru spectacolul nostru este de 10lei. La ei este 20. Păi cu atâtea nume pe afiş, cred şi eu”, face haz de necazcântăreaţa.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-07-05

Mai multe imagini:
Mirabela Dauer: Falsificatorii de spectacole fac bani din numele meu!
zoom
Mirabela Dauer: Falsificatorii de spectacole fac bani din numele meu!
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine