2019-11-15 00:29

Mircea, fratele Alinei Eremia, revine cu o nouă piesă. Ascult-o aici!

 |  15:27
Mircea, fratele Alinei Eremia, revine cu o nouă piesă. Ascult-o aici!

La scurt timp, de la lansarea melodiei "Ilegal", la care a colaborat împreună cu Alina Eremia, sora lui mai celebră, Mircea revine cu o nouă piesă. De data aceasta, el le-a pregătit fanilor un covor după hitul lui Randi,"Prietena ta".

Fratele Alinei Eremia și-a propus să dea lovitura în muzică. Tânărul nu pierde timpul și le pregătește noi surprize fanilor săi. La doar doua săptămâni de la lansarea "Ilegal", melodia, care, a depășit peste 2 milioane de vizualizări pe YouTube, și a devenit încă din prima zi numărul 1 în topul ListenOnRepeat (topul celor mai ascultate 10 piese pe repeat din România), Mircea revine cu o altă piesă. De data aceasta, este vorba despre un cover după melodia interpretată de Randi, "Prietena ta".

La 18 ani, tânărul se poate mândri cu câteva realizări în lumea artistică. El a debutat la Tip Top Minitop pe când era doar un copil, iar mai apoi a apărut în zeci de emisiuni pentru copii, cea mai cunoscută fiind “Numai cu acordul minorilor”, unde a fost coleg nu doar cu sora lui, ci și cu alte vedete La La Band: Liviu, Gloria, Bubu, Ana si Gabi.  În plus, Mircea a reprezentat chiar România la Eurovision, la fel ca sora lui. În timp ce Alina a făcut-o ca artistă solo, el a concurat ca membru al trupei 4 Kids, alături de Sabrina Stroe, Gabriela Bugle și Bogdan Bidasca, obținând locul 10 la ediția din anul 2007.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-08-08

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray