2020-02-28 12:15

Mircea Badea şi Şerban Huidu îşi fac dedicaţii pe bloguri

 |  18:50
Mircea Badea şi Şerban Huidu îşi fac dedicaţii pe bloguri

“Marele Circde Stat” nu este doar conceptul formatului din acest sezon al “CroniciiCârcotaşilor”, ci şi principiul care stă la baza relaţiei dintre Şerban Huiduşi Mircea Badea. Duşmani cu state vechi, cei doi par să fi revenit cu forţeproaspete de harţă odată cu sosirea toamnei, iar simţul penibilului pare să lefi scăzut direct proporţional cu mercurul din termometre, la început deseptembrie. Iritat că echipa “Cârcotaşilor” de la Prima TV îl ironizează pe elşi colegii lui de la Antena 3, Mircea Badea a postat pe blogul său ofotografie-trucaj care nu mai are nevoie de nici o explicaţie. Într-o replicăce a venit uluitor de rapid pe blogul lui Huidu, acesta îl numeşte pe Badea“amărât” şi “pupincurist” şi îl sfătuieşte să dezvolte activităţi specificevârstei pentru a scăpa de aşa-zisele coşuri de pe faţă.

„Ştiecineva dacă stârpitura ginerică şi orătania din subordine şi-au făcut un fel depromo care se refera la mine, Ciutacu şi Gâdea?”, îşi întreba, ieri, MirceaBadea, cititorii propriului blog. Realizatorul emisiunii “În gura presei” de laAntena 3 nu pierde nici un prilej de a aminti că moderatorul de la Prima TVeste ginerele senatorului PSD de Vâlcea Matei Vintilă, iar pe Mihai Găinuşă,colegul de “cârcoteală” al lui Huidu, îl numeşte cu satisfacţie “orătania dinsubordine”, considerându-l dintotdeauna un soi de marionetă a lui Huidu. Badeaa primit şi un răspuns la întrebarea lui, cititorii elucidând misterulpromo-ului făcut de “Cârcotaşi” pentru sezonul de toamnă. Este vorba de o seriede machete cu titlul “Circul de Stat”, ce înfăţişează diverse persoane publice.Unul dintre afişe îi are în plan secund pe Mircea Badea, Victor Ciutacu şiMihai Gâdea, ca ţinte ideale ale sarcasmului “cârcotaşilor”. “Din 23 august,Cârcotaşii plonjează din nou în circul naţional, fără plasă de siguranţă.Dimineaţa, la KissFM! Huidu, Găinuşă şi Paraschiv fac triplusalt mortal şi îiurechează pe toţi circarii. Trioul de senzaţie îşi păstrează vechile obiceiuri,dar revine cu un nou sezon, în care-şi vor găsi loc, pe rând - magicieni, contorsionişti,clovni şi nu numai”, anunţă Huidu şi Găinuşă pe site-ul Kiss FM. De altfel,postul de radio difuzează în această perioadă un promo al noului sezon al“Cronicii Cârcotaşilor”, în care se face referire şi la cei trei realizatori dela Antena 3, Badea, Ciutacu şi Gâdea.

“Tu cât timppetreci zilnic la toaletă? Nu te grăbi!”

Scos dinsărite de împunsăturile celor doi “cârcotaşi”, Mircea Badea a organizat uncontraatac pe blogul său. Ajutat, probabil, de un specialist în domeniu,realizatorul tv a reuşit să trucheze o fotografie cu chipurile lui Huidu şiGăinuşă, aşezate sugestiv deasupra unor toalete. Postarea lui Badea nu are niciun alt comentariu, în afară de titlu: “Tu cât timp petreci zilnic la toaletă?Nu te grăbi!”. Ori Şerban Huidu a fost sunat imediat de prieteni pentru a primivestea că Badea îl ironizează crunt, ori comicul de la Prima TV stă cu ochii peblogul lui Badea ca pe butelie, căci a ripostat imediat. “Face ce facepupincuristul şi iar se face de rahat. De data asta ajutat de un trucaj… Cepăcălici! Pai dacă e pe aşa, să renunăţm la trucaje şi să vă arătăm omul însplendoarea lui”, a scris Şerban, adăugând dedesubt o fotografie în care Badeanu e tocmai în avantaj. “Iată-l pe Mircică la 36 de ani, plin de coşuri ca unpuber ce se află! Amărâtuleeee, lasă nandroloanele, hormonii de creştere şisteroizii şi bagă nişte activitate specifică vârstei, că faci bube ca mucoşii!”,îl sfătuieşte Huidu pe Badea, într-un acces de furie specifică tocmaicategoriei de vârstă în care îl încadrează pe realizatorul Antenei 3.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-12-26

Mai multe imagini:
Mircea Badea şi Şerban Huidu îşi fac dedicaţii pe bloguri
zoom
Mircea Badea şi Şerban Huidu îşi fac dedicaţii pe bloguri
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine