2020-02-16 21:44

Mircea Radu va modera o emisiune de divertisment, la TVR 1

 |  12:36

Mircea Radu va modera o emisiunede divertisment, care va fi difuzată pe TVR 1, din luna noiembrie, au declarat reprezentanţiiTeleviziunii Publice.

Potrivit unor surse, proiectul dedivertisment care-l va avea ca moderator pe Mircea Radu a fost discutat vineriîn Consiliul de Administraţie al TVR.

Emisiunea ar urma să fie difuzatăpe TVR 1 din luna noiembrie, în fiecare sâmbătă seara, după"Telejurnalul" de la ora 20.00. Emisiunea lui Mircea Radu va fi oproducţie internă a Televiziunii Române.

În august 2010, Mircea Radu adevenit realizator de emisiuni în cadrul Direcţiei Editoriale, DepartamentMinorităţi, Secţia emisiuni pentru alte minorităţi, el fiind declarat admis laun concurs organizat de Televiziunea Publică. Responsabilităţile postuluiocupat de Mircea Radu sunt realizarea de emisiuni şi programe complexe.

Mircea Radu s-a născut pe 15noiembrie 1968. A debutat în televiziune la TVR. Ulterior, timp de nouă ani,până în 2009, a prezentat emisiunea "Din Dragoste" la Antena 1. Dupăce emisiunea a fost scoasă din grila Antenei 1, Mircea Radu a avut mai multeproiecte în domeniul fotografiei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638943-01-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine