2020-07-07 19:59

Mirela Boureanu Vaida, prima vacanţă în trei. De luni, ea revine la „Mireasă pentru fiul meu”

 |  17:40
Mirela Boureanu Vaida, prima vacanţă în trei. De luni, ea revine la „Mireasă pentru fiul meu”

Pe 20 februarie, anul acesta, prezentatoarea emisiunii „Mireasă pentru fiul meu” şi-a văzut visul împlinit. Mirela Boureanu Vaida a devenit pentru prima dată mamă, aducând pe lume o fetiţă. Ajunşi în postura de părinţi, ea şi soţul ei au trecut prin mari emoţii în primele săptămâni de viaţă ale micuţei. Acum, cei doi s-au acomodat cu noile lor sarcini, şi au profitat de timpul liber, pe care l-au avut, pentru a pleca împreună într-un sejur. Astfel, ei au avut prima vacanţă în trei, alegând ca destinaţie Bulgaria. După ce şi-a petrecut ultima zi de concediu pe litoralul bulgar şi şi-a încărcat bateriile, Mirela se întoarce de luni la muncă. Ea va reveni la reality show-ul, care a consacrat-o, „Mireasă pentru fiul meu”, iar Andreea Mantea, cea care i-a ţinut locul până acum, va intra în concediu, aşteptând cu nerăbdare să îngroaşe şi ea rândul mămicilor din showbizul autohton.

„Nu-mi abandonez copilul, nu mă mut din ţară. Lipsesc cinci ore pe zi, între 11 şi 4 după-amiaza. Stau foarte aproape de studiourile de filmare, la aproximativ trei minute de mers cu maşina. Am şi o pauză de o oră între cele doua emisii zilnice. Dacă mă chinui puţin, pot s-o iau cu mine (n.r., pe fetiţă) la serviciu. Ideea e că nu sunt genul de femeie care să stea doi ani acasă, în concediu de creştere a copilului, deşi am tot respectul pentru mamele care fac asta. Sunt o persoană foarte activă şi-mi găsesc fericirea în muncă şi în proiectele pe care le desfăşor, iar fetiţa mea a înţeles perfect asta. E un copil bun şi liniştit, care mănânca bine şi doarme toată noaptea. Venirea ei pe lume nu înseamnă stoparea activităţilor, ci, dimpotrivă, un impuls să fac mai mult şi mai bine în fiecare zi”, a declarat Mirela Boureanu Vaida, motivându-şi reîntoarcerea pe micul ecran la nici două luni de când a născut.

Înainte de reîntâlnirea cu telespectatorii, Mirela Boureanu Vaida a plecat împreună cu fetița și soțul ei, într-o scurtă vacanță, în Bulgaria. „După atâta concediu, merit o vacanță! De luni, 4 mai, începe distracția. Mă întorc la muncă”, a spus fericită prezentatoarea emisiunii “Mireasă pentru fiul meu”.

În perioada în care a stat departe de emisiunea tv, vedeta şi-a încărcat programul cu tot felul de activităţi, unele chiar banale, pe care însă nu mai apucase să le facă de ceva vreme.

„După naştere am făcut ceea ce nu am putut face în ultimii ani, din cauza programului încărcat: ne-am plimbat mult timp în aer liber, am mers la piaţă sau la supermarket, am stat mult timp eu cu mine şi m-am regăsit, m-am analizat, m-am schimbat. Recunosc, am avut nevoie de o pauză şi în ceea ce priveşte ritmul zilnic al emisiunii şi mi-a făcut bine acest lucru. Sunt mult mai relaxată acum”, a mai spus Mirela.

 

Nu vrea să angajeze bonă

Atunci când Mirela va lipsi de-acasă, soţul acesteia se va ocupa de fetiţă. Deşi, le va fi destul de greu, prezentatoarea nu vrea ca micuţa ei să rămână pe mâinile unei persoane străine, prin urmare, Mirela bona este exclusă din calcul. Aşadar, atunci când ea va fi la filmări, de schimbatul scutecelor se va ocupa soţul ei.

„Ajutor de nădejde este și va fi soțul meu. Am convenit că, cel puțin până la vârsta de 6 luni a Carlei, să ne ocupăm doar noi doi de ea, în lipsa unor bunici care să ne ajute. Ne vom face programul în așa fel încât să ne completăm. Soțul meu se descurcă cel puțin la fel de bine ca mine la schimbat scutece, făcut băiță și masaj, plimbări și joacă. Am toată încrederea în el și datorită lui îmi permit reluarea activităţii atât de repede”, a mărturisit Mirela. Cu toate că nu-i va fi deloc uşor, vedeta radiază de fericire, mulţumită fiind că a reuşit să aducă pe lume copilul pe care, ea şi partenerul ei de viaţă şi-l doreau de foarte mult timp.

„Am trăit și trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții mele. Se împlinesc două luni de fericire, alături de fetița mea. E un sentiment de plin interior și parcă nu mă mai satur de ea! (...) Mă încearcă sentimente contradictorii: de la panică, la liniște profundă, de la posesivitate, la iubire totală și încredere în mine. Aveam nevoie de regăsirea aceasta a sinelui și de întelegerea faptului că, în viață, oricât de mult ai avea, nu ai nimic până nu vine copilul. Acum am totul”, a mai adăugat vedeta Antenei 1.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-05-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz