2020-07-05 03:37

Mirela Vaida, fosta prezentatoare "Mireasa pentru fiul meu": Este greu, imi cresc copiii singura!

 |  14:00
Mirela Vaida, fosta prezentatoare "Mireasa pentru fiul meu": Este greu, imi cresc copiii singura!

"Ma descurc singura, dar este foarte greu. Sunt multe nopţi, singură, noaptea, cu doi copii", s-a plans Mirela Boureanu Vaida, fosta prezentatoare a emisiunii "Mireasa pentru fiul meu". Prin natura meseriei, sotul Mirelei este mai tot timpul plecat de acasa, uneori nu se vad cate o saptamana intreaga, insa pastreaza legatura prin telefon. Mirela spune ca ii trimite zilnic poze si filmulete cu cei mici, asa incat sotul ei sa fie la curent cu cresterea lor, chiar si in lipsa.

„Eu nu ştiu dacă apuc să-i spun soţului meu când vine în casă, pentru că el ajunge seara de la birou. Uneori ajunge vineri, deşi el pleacă de luni şi asta a fost o încercare foarte grea şi e în continuare pentru mine, pentru că acum ar trebui să fim doi cu doi copii mici. Viaţa lui profesională a luat o altă întorsătură şi eu am vrut să-l susţin şi să nu mă opun, să nu-i retez aripile, chiar dacă aveam nevoie de el, dar am zis să-l las să plece şi să-şi facă mendrele pe acest plan pentru că am luat totul asupra mea. Mă voi descurca singură, dar e foarte greu. Sunt multe nopţi, singură, noaptea, cu doi copii,” a declarat Mirela Vaida pentru Antena Stars.

"Ce nu te omoară, te face mai puternic, printre lacrimi m-am făcut şi eu mai puternică şi am spus că trebuie să rezist pentru copiii mei,” a mai spus vedeta.

"Ne trimitem poze si filmulete tot timpul. Carla intreaba tot timpul de el. Imi este foarte greu si mie fara ajutorul lui, dar ma rog la Dumnezeu sa ne ajute sa nu avem probleme mari si sa ma pot descurca cu ei. Incercam sa ne bucuram cat de mult in weekend, sa iesim la plimbari in parc.

Se simte diferenta intre perioada in care eu eram la munca si aveam impresia ca e usor sa iti cresti copiii si perioada in care stau acasa si ma ocup exclusiv de ei. Este greu, dar frumos. Greu pentru ca, repet, ii cresc singura si sotul vine tarziu acasa, uneori doar la sfarsit de saptamana, insa incercam sa recuperam acest timp pierdut si sa fructificam la maximum clipele in patru”, a declarat fosta prezentatoare "Mireasa pentru fiul meu" pentru agentiadepresamondena.com.

"Este greu pentru fiecare dintre noi sa stam atat de mult timp departe unul de celelalt, insa nu avem ce sa facem.. Viata cere sacrificii! Nu poate renunta la munca lui, ii este dor de copii, insa tinem legatura prin telefon. Nu ne putem imparti altfel si stim ca nu suntem singura familie care se sacrifica pentru binele celor mici in cele din urma", spune Mirela Vaida.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-11Parerea ta...

LAVINIA
11 Ian 2017

DragaMirela eu te susțin foarte mult si consider ca tu erai cea mai potriv ita sa prezinți emisiune a ,Mireasa pentru fiul me u,.Eu am 12 ani si te pla c foarte mult
SASHA
11 Ian 2017

Se lauda ca are bona mai acum cateva zile la tv, a cum ca ii creste singura. . La ce banet are, casa f aina, eu zic ca e greu si nu prea
ZUZA
11 Ian 2017

O fi greu ptr tine.Ptr ei IARTA-MA DOAMNE.MAI RARU T CA- I MSI DRAGUT.
ANONIM
13 Ian 2017

Iartama de ce te plingi c ind tu ai spus ca-ti sust ii sotul altele cresc 6,7 copii singure si nau dar tu ai.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz