2020-07-07 00:44

Mister și panică: S-a căsătorit Monica Gabor cu un fost călugăr?

 |  20:14
Mister și panică: S-a căsătorit Monica Gabor cu un fost călugăr?

Tatăl Monicăi Gabor (fostă Columbeanu) tocmai a mărturisit presei că se simte singur și nici cu sănătatea nu stă prea bine. Emil Gabor spune că Monica nu a putut veni în România de sărbători: „Mi-a zis că nu poate să ajungă că nu sunt gata nu știu ce acte, sunt niște legi acolo la americani…”.

Gurile rele spun că actuala doamnă Pink este cam ținută “ostatică” de domnul Pink, ba chiar cam la cratiță. Fosta doamnă Columbeanu susține însă că gătitul este o metodă de relaxare și că de fiecare dată când are timp gătește ceva pentru iubitul ei. Ba chiar ar fi devenit expertă în mâncare chinezească. Gurile rele însă nu se opresc doar la gătit: comentează că Moni nu prea mai știe de capul ei în ultima vreme. E posibil, din moment ce nici ea nu prea știe cu exactitate cine e Mr.Pink!

A stat trei ani în pustietate!

Oficial se cunosc foarte putine despre Mr. Pink. Numele pe care-l poartă în America este Poe Qui Ying Wangsuo. Chinezul cu afaceri prospere la Los Angeles a dat lovitura cu brandul de băuturi energizante pe care l-a creat cu numele care l-a făcut atât de celebru încât a explodat pe piaţa americană. Astfel încât toată lumea îl ştie drept Mr. Pink! După numele băuturii pe care a anunţat-o cu mare fast în octombrie 2012, la Hollywood. Dacă e să ne luăm după detaliile care s-au strecurat în public ori direct de la Monica Gabor, ori prin presă (inclusiv presa asiatică), povestea vieții lui Mr. Pink este cam ca în telenovele, cu “mister și panică“, umoristic vorbind.

“I-am cunoscut familia. Când avea 16 ani a fost călugăr. A stat în pustietate 3 ani, în India. A renunțat la bunuri și a trăit modest. Mi-am dat seama cât contează să stai într-un mediu simplu, fără mașini, bogății și să-ți dai seama care sunt cadourile vieții. În pustietate și-a dat seama că asta contează foarte mult. El crede în Karma, crede că viața e un cerc și că tot ce faci ți se va întoarce. Mă bucur că a plecat de acolo și că ne-am întâlnit”, a declarat Monica Gabor în urmă cu câțiva ani.

Reîncarnarea lui Buddha cel viu

Se pare că numele real al lui Mr. Pink este Ji Xiang, de fapt. Afaceristul chinez s-a născut pe 28 ianuarie 1977 în provincia Qinghai, China. Potrivit informațiilor apărute  în presă, Mr. Pink a obținut titlul de “Reîncarnare a lui Buddha cel viu”, iar timp de 6 ani a studiat religia în Nepal și India și a locuit trei ani într-o mănăstire. Mr. Pink a devenit Singa Rinpoche al 8-lea și a înființat o societate al cărei lider era chiar el. Singa Rinpoche a scris o carte autobiografică intitulată “Im Such a Living Buddha”, un fel de jurnal pe care călugărul de la acea vreme l-a ținut o vreme. În anul 2006, Singa lansează un album de rock și hip-hop cu piese pe care le prezintă ca promovând budismul (vezi video - https://www.youtube.com/watch?v=W3TlJHlnbCc). Presa chineza scria un an mai târziu că „frumosul, dar controversatul preot tibetan a fost interzis de autoritățile taiwaneze pentru că a început să se comporte ca un star de cinema. Și-a primit discipolii purtând tricou și jeanși, nu mantie roșie cum au preoții tibetani”. Urmarea? I s-a interzis să mai intre în Taiwan timp de un an. Un fost director al companiei lui Mr.Pink a dezvăluit că acesta i-a arătat la un moment dat niște DVD-uri și CD-uri cu el pe copertă. Tot atunci i-a spus că el este de fapt cântăreț, scriitor și lider spiritual în China. Lucrurile se cam bat cap în cap, deoarece Mr. Pink, care nu a vorbit niciodată despre trecutul său, nu prea pare a fi genul care face diverse confesiuni, mai ales oamenilor din ograda sa.

Există două variante: 1. Povestea e adevărată și atunci viața lui Mr. Pink ar trebui ecranizată (dar fără Moni care ar trebui doar să gătească pentru echipa de filmare); 2. Totul este orchestrat de însuși Mr. Pink care, priceput cum e la marketing știe că nimic nu vinde mai bine decât un fost călugăr rocker/hip-hopist căsătorit cu o fostă de-a lui Columbeanu…

Și, în cele din urmă, tot Moni are ultimul cuvânt: “Numele lui nu este relevant nici măcar pentru mine. Mult mai important este cum ne tratăm unul pe celălalt, respectul. Am învățat din experiențele anterioare că este cel mai înţelept să ţinem doar pentru noi datele personale”…


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-10Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz