2020-02-18 17:23

Moise Guran își încheie emisiunea de la Digi24. Care e noul său proiect

 |  22:22
Moise Guran își încheie emisiunea de la Digi24. Care e noul său proiect

După 6 ani de existență, emisiunea economică a lui Moise Guran, BiziDay de la Digi24 se termină joi, a anunțat binecunoscutul realizator tv. Deși presa a scris zilele acestea că Guran părăsește trustul, acesta infirmă zvonurile și promite că revine din toamnă, o dată pe săptămână, alături de Cosmin Prelipceanu. În plus, el și-a anunțat și noile proiecte, printre care scrierea și publicarea de programe de guvernare, precum și lansarea unei aplicații de știri.

”Decizia de a renunța la emisiunea tv și, implicit, de a-mi întrerupe cariera de realizator tv am luat-o la finalul anului trecut, am comunicat-o colegilor din echipa Biziday în ianuarie și, imediat după aceea, colegilor de la Digi24 și partenerilor de la RCS. Aceștia mi-au oferit imediat posibilitatea de a veni în dezbaterile de la Digi24. Am acceptat această ofertă, iar din toamnă voi fi invitatul lui Cosmin Prelipceanu cel puțin o dată pe săptămână, dar și la evenimentele extraordinare.

Am luat de asemenea decizia de a semna un contract pe cinci ani cu Europa FM pentru emisiunea România în Direct, dar și pentru pastila Biziday, editorialul radiofonic difuzat zilnic la 7.30 dimineața și la 18.30 seara.

În paralel am cooptat o echipă de informaticieni cu care am început să lucrăm la o aplicație de știri, despre care deja ați aflat.

Unei noi generații, să-i spunem generația bizi, generația care a abandonat deja televizorul sau o va face în anii următori, îi va veni rândul să reușească cu România în ceea ce alte generații poate au dat greș. Eu după acea generație mă duc”, scrie Moise Guran pe blogul său.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-06-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine