2020-03-28 17:40

Momentan, Madonna nu mai poate să cânte!

 |  19:34
Momentan, Madonna nu mai poate să cânte!

"Sunt profund întristată de faptul că vă dezamăgesc şi vă rog să mă credeţi că mă doare mai mult decât vă puteţi imagina…". Astfel s-a exprimat Madonna într-un mesaj publicat sâmbătă, pe Instagram.

Mesajul  artistei pop anunța anularea primului dintre cele 15 concerte programate la Londra în turneul ''Madame X''.  Cauza? Cu puţin timp înainte de începerea show-ului a suferit o accidentare şi ea a subliniat că trebuie să-şi "pună sănătatea pe primul loc", potrivit DPA. Aceasta după ce a anulat două concerte la Lisabona, săptămâna trecută. “La recomandarea medicilor, mi s-a spus să mă odihnesc pentru câteva zile. Aşa cum ştiţi cu toţii, am suferit câteva accidentări care m-au deranjat încă de la debutul turneului, dar trebuie să îmi ascult corpul şi să îmi pun sănătatea pe primul loc", a mai scris vedeta în mesajul online.

Ultimul lucru pe care și-l dorește

Posesorii de bilete pentru concertul programat luni seară la London Palladium - o prestigioasă sală de spectacole cu 2.300 de locuri din capitala Marii Britanii - au fost informaţi în legătură cu decizia vedetei americane prin intermediul unor SMS-uri personalizate. Spectatorii vor primi contravaloarea biletelor achiziţionate la acest show, după cum au precizat reprezentanţii Ticketmaster, organizatorul acestor concerte.

Următorul spectacol al Madonnei programat în aceeaşi sală de concerte ar trebui să aibă loc miercuri seară, iar seria de 15 show-uri londoneze se va încheia pe 16 februarie. Madonna le-a transmis fanilor că următorul spectacol va avea loc "la data la care este programat".  "Ultimul lucru pe care mi-l doresc este să îmi dezamăgesc fanii sau să compromit integritatea show-ului meu", a adăugat Madonna.

Baie cu gheață

Artista, în vârstă de 61 de ani şi supranumită "regina muzicii pop", a anulat săptămâna trecută două concerte programate la Lisabona, după ce anulase alte reprezentanţii în 2019 şi în Statele Unite, inclusiv cele din Boston, New York şi Miami. Recent, Madonna a publicat pe Instagram o fotografie care o prezintă în timp ce făcea o baie cu gheaţă…Potrivit presei internaţionale, artista le-a dezvăluit în luna noiembrie spectatorilor prezenţi la show-ul ei din San Francisco că suferă din cauza unei rupturi de ligament şi a unor afecţiuni la nivelul genunchilor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine