2020-02-24 01:24

Momente de PANICĂ la ”Românii au Talet”. Jurații au fost AMENINȚAȚI de un concurent

 |  20:58
Momente de PANICĂ la ”Românii au Talet”. Jurații au fost AMENINȚAȚI de un concurent

Juraţii de la ROMÂNII AU TALENT au trecut duminică prin clipe de groază, după ce un bărbat de 29 de ani le-a arătat celor prezenţi un cuţit şi un pistol airsoft şi a dat foc unei cărţi de cult. Poliţia a intervenit şi, ulterior, tânărul a fost internat într-o unitate spitalicească pentru consult de specialitate, iar cercetările în acest caz continuă.

Poliţia Capitalei a anunţat că, duminică, în jurul orei 12.45, dintr-un hotel situat în Sectorul 1 a fost făcut un apel la 112 în care se reclama că un bărbat, de 29 de ani, aflat la preselecţia pentru emisiunea TV ROMÂNII AU TALENT, a devenit agitat, le-a arătat celor prezenţi un cuţit şi un pistol airsoft şi a dat foc unei cărţi de cult.

Bărbatul a fost imobilizat şi dus la sediul Secţiei 2 Poliţie pentru cercetări. Ulterior, el a fost audiat şi ulterior internat într-o unitate spitalicească pentru consult de specialitate.

Cercetările sunt continuate de Secţia 2 Poliţie sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine