2019-10-20 19:40

Monica Anghel a cedat nervos la „Serviţi, vă rog!”

 |  15:38
Monica Anghel a cedat nervos la „Serviţi, vă rog!”

Monica Anghel a cedat nervos la „Serviţi, vă rog!” Monica Anghel se află printre vedetele care servesc clienţii din Mamaia şi se străduieşte să-l fenteze pe Nea Mărin, la emisiunea „Serviţi, vă rog!”. Monica Anghel este una dintre cele mai apreciate şi mai iubite cântăreţe autohtone, însă a reuşit să cedeze nervos, iar reacţia ei a fost un şoc pentru cei din jur.

Monica Anghel, Jojo,  Oana şi Catinca Roman, Cristian Gog şi Alex Hora servesc clienţii “de fiţe” din Mamaia la emisiunea "Serviţi, va rog", la care au fost invitaţi să participe. Se pare ca unele dintre vedete au avut dificultati în timpul filmărilor, pe care şi le-au exprimat destul de... colorat. Monica Anghel a fost una dintre ele. Interpreta  a fost scoasă din sărite, la un moment dat, după ce un barbat i-a sugerat, pe un ton superior, să strânga nişte perne de pe scaune, pentru că erau plouate. "Eram la bar, singura, şi au venit nişte băieţi, cred că erau zilieri sau ceva de genul acesta, iar unul dintre ei s-a uitat în scârbă, peste umăr, şi mi-a zis . Să mori tu că n-am strâns pernele! Îmi venea să-i rup capul. Nu m-am putut abţine şi am tras o palmă peste barul ăla. L-am întrebat daca ştie cu cine stă de vorbă?! Nu pentru că mă cheamă Monica Anghel, că nu e vorba de nume, dar să se uite puţin la mine aşa...Mă, eşti prost la cap???", a exclamat Monica, într-o filmare, potrivit ziarulring.ro. Monica Anghel mărturisise anterior că suferă de o dublă hernie de disc, fapt ce o pune în dificultate uneori, dacă se suprasolicită.

Tonciu, altoită de Nea Mărin!

Monica Anghel a cedat nervos la 'Serviţi, vă rog!”
zoom
Andreea Tonciu şi Nicolae Mitea au mers în vizită la "Serviţi vă rog". "Am venit sa vedem cum e în ţară, că noi stăm mai mult prin străinătate", a spus bruneta. Însă, Nea Mărin, care a bănuit că bruneta plănuieşte ceva şi a altoit-o cu nuiaua peste fund."Am venit doar sa beau un frappe", a strigat Tonciu.

 Diana Dumitrescu a avut probleme!

Monica Anghel a cedat nervos la 'Serviţi, vă rog!”
zoom
Suparată că Oana Zăvoranu primea tratament preferenţial pentru că nu se simţea bine, Diana Dumitrescu s-a certat cu Nea Mărin, şi-a făcut bagajele, s-a urcat în maşină şi a plecat în trombă, în cea de-a doua emisiune Serviţi, vă rog! În cele din urmă, actriţa s-a calmat şi a revenit în emisiune, gata să pună umărul la treabă, alături de Oana.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2013-07-31Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray