2020-08-14 17:09

Monica Anghel, MĂRTURISIRE surprinzătoare: Mi s-a întâmplat ceva la nivel mental!

 |  17:54
Monica Anghel, MĂRTURISIRE surprinzătoare: Mi s-a întâmplat ceva la nivel mental!

Monica Anghel trece printr-o perioadă cu multe schimbări în viața sa, iar printre altele, a reușit să slăbească peste 25 de kilograme.

„Astă vară a trebuit să mă operez de urgență pe coloană pentru că făcusem o pareză pe piciorul drept, o pareză de 98%.  Aveam niște dureri groaznice. După două zile de antiinflamatorii făcute injectabil, nu se simțea nicio îmbunătățire. Și atunci prietena mea, care este și medicul nostru de familie, pentru că ea mi-a făcut acele injecții, a spus:  ‘Eu nu îți mai fac acele injecții, du-te și operează-te! Nu vreau să te distrug!’ Trebuia să mă operez în acel moment ca să scot acele bucățele de disc care ajunseseră la nerv. Doctorul care m-a operat pe coloană mi-a spus ca ar fi bine să mai slăbesc puțin, că m-ar ajuta. Atunci mi s-a întâmplat ceva la nivel mental și am zis că trebuie să fac ceva,” povestește Monica Anghel în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu” de la Antena Stars.

Artista dezvăluie  și programul de care a aflat ulterior și datorită căruia a reușit să dea jos  atât de multe kilograme.

„Am reușit să slăbesc 25 de kilograme, mă simt foarte bine. Fac mișcare, merg la sală, merg și la psiholog”, mărturisește Monica Anghel.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-31Parerea ta...

COCINA PZDISTA
31 Mai 2018

a facut operatie sa-i scoata banana din gat..penis captivus
LEVST.
01 Iun 2018

voiam sa intreb cine este aceasta MA, apoi am gasit, m-am dus chiar pe youtube sa ascult Tell my why, cum a inceput, s-a zbarlit parul pe mine si am iesit, insa daca femeia a cazut bolnava, eu ii urez sanatate, si pare ca ea a inteles ca nu e in regula sa fii gras(a), poate tocmai asta i-a dezvoltat deplasarea de discuri vertebrale...sa zica merci ca a gasit un doctor bun, sau -si mai si-ca a mai gasit un specialist, prin Romania...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz