2019-08-19 05:44

Monica Tatoiu şi soţul său şi-au reînoit religios jurămintele şi pleacă în luna de miere

 |  14:25
Monica Tatoiu şi soţul său şi-au reînoit religios jurămintele şi pleacă în luna de miere

Monica Tatoiu (61 de ani) și soțul său pleacă în luna de miere, după ce sâmbătă și-au reînoit religios jurămintele, la 30 de ani de la căsătorie.

"Acum 30 de ani am strâns bani și am avut prima căsătorie, făcută de preotul care mi-a spus multe lucruri am venit să îi mulțumim ca ne-a dat înțelepciunea care trebuie să însoțească un bărbat și o femeie. Sunt emoții mari, normal. Nu știu cum va fi peste cinci ani când trebuie să ne întâlnim la fel de sănătoși.", a spus Monica Tatoiu.

A doar a doua zi după ceremonie, cuplul Tatoiu va decola în luna de miere. Primul popas? n Franța, pe coasta de vest, urmat apoi de Italia. "O să plecăm la Bordeaux pentru patru zile, apoi vom merge pe coastă, ajungem la Nantes chiar pe 21 iunie, de ziua mea și vom dansa în piață. Continuăm turul în mai multe orașe franceze de aici. În total vom sta 10 zile, plecăm pe 17 și ne întoarcem pe 27. În iulie mergem la Florența și apoi în Porto Cervo, Sardinia, unde voi sta la soare pe o barcă de la 10.00 la 17.00", a mai afirmat vedeta, citata de Click.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-22



Parerea ta...

HORUS
16 Iun 2018

doua jucarii stricate...
ANONIM
17 Iun 2018

Subscriu Hours...urâtă mai este bătrânețe cand iti ia dumnezeu mințile....
ANONIM
17 Iun 2018

Subscriu Horus...urâtă mai este bătrânețea cand iti ia dumnezeu mințile.......
VILANU'
17 Iun 2018

omniprezenta atotstiutoarea, noua baba vanga de la tv-urile din rrromanika, pleaca in vacanta … ce durere strabate massele largi de telespectatori care vor fi lipsiti, timp de o luna de zile, de prostiile debitate cu aere de rapusa savanta-akamemica … multumiri totale pentru pauza acordata !
CAMELEON
18 Iun 2018

CE DRACU MAI VREA SI BABORNITA ASTA RAMOLITA ? A ROS SI EA CIOLANE LA NOI FANARIOTI
DAN
06 Iul 2018

era si timpul, sper numai dus...
Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE


STARBAG




Saray