2020-08-05 14:43

Monica Bîrlădeanu, surprinde în rol de jurnalistă

 |  15:44
Monica Bîrlădeanu, surprinde în rol de jurnalistă

Monica Bîrlădeanu este populară în România și în străinătate, în primul rând ca prezentatoare de televiziune. În SUA a acceptat un rol în serialul “Lost”, în anul 2006, după rolul din “Moartea domnului Lăzărescu”. În această perioadă, actriţa a avut din nou succes, de data aceasta la Festivalul Internaţional de la Berlin, unde a cucerit publicul cu rolul din pelicula “Diaz - Don’t Clean Up This Blood”.

Filmul “Diaz - Don’t Clean Up This Blood”, o coproducţie România-Italia-Franţa, a câştigat Premiul publicului, la categoria “Panorama Dokumente”, din cadrul Festivalului Internaţional de la Berlin (Berlinala), în Germania. În acest film, Monica Bîrlădeanu joacă rolul unei jurnaliste argentiniene.

Ultima zi a Festivalului Internaţional de Film de la Berlin a consemnat încă un succes pentru cinematografia românească, prin casa de producţie Mandragora, a regizorului Bobby Păunescu, dar şi prin rolurile de excepţie ale românilor Monica Bîrlădeanu, Cosmin Seleşi sau Andrei Mateiu. Cei trei trăiesc în film incidentul dramatic de la Şcoala Diaz, din Genova, din anul 2001, când 300 de membri ai forţelor de ordine au dat buzna, sub pretextul unei percheziţii, şi au bătut şi arestat 93 de oameni, majoritatea tineri jurnalişti cazaţi acolo, deşi aceştia nu se făceau vinovaţi de nimic. De altfel, peste 150 de victime ale acestui incident au fost prezente la Berlin, în momentul premierii peliculei “Diaz - Don’t Clean Up This Blood”, când a fost anunţat drept filmul favorit al publicului de la festival, scrie ziarul “Libertatea”.

Şi-a sacrificat iubirea pentru rolul din “Francesca

Monica Bîrlădeanu debutează în showbiz în calitate de model în campanii de adevertising. Visul de a lucra în televiziune se materializează în 2002, atunci când devine prezentatoare a emisiunii “La strada”, de la B1 TV.În 2004 prezintă show-ul estival “Extravacanzza” şi pleacă la Los Angeles, unde urmează cursuri de televiziune, iar apoi de actorie, începând astfel o carieră promițătoare în film. Monica trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de regizorul Bobby Păunescu, cel care de altfel i-a dat acesteia rolul principal în filmul “Francesca”, film pe care Bobby l-a regizat."Relaţia noastră profesională funcţionează absolut perfect, aşa cum funcţionează şi cea personală. Numai că micul secret a fost că noi am suspendat una în favoarea celeilalte. În momentul în care noi ne-am apucat de repetiţii, Bobby ni l-a prezentat pe domnul care-l va juca pe iubitul meu din film, relaţia noastrăa luat o pauză, eu m-am mutat la hotel", a povestit Monica despre momentul în care a filmat în “Francesca”. Cei doi îndrăgostiţi, deveniţi pe platouri simpli colegi, nu s-au certat niciodată pe durata filmărilor. Dar nici pentru tandreţuri n-au avut timp, cel puţin o lună şi jumătate.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 639554-05-25Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz