2020-04-06 15:04

Monica Columbeanu, cercetată de Poliţie după ce ar fi accidentat un fotograf

 |  16:59
Monica Columbeanu, cercetată de Poliţie după ce ar fi accidentat un fotograf

MonicaColumbeanu este cercetată de poliţiştii bucureşteni pentru că ar fi lovit cumaşina un fotograf, aflat pe trotuar, în cazul căruia Institutul Naţional deMedicină-Legală a eliberat un certificat pentru 40 de zile de îngrijiri medicale,au declarat, joi, pentru Mediafax, surse judiciare.

MonicaColumbeanu este cercetată de poliţiştii Secţei 1 din Capitală, pentru loviresau alte violenţe, după ce l-ar fi accidentat pe fotograf.

Potrivitsurselor citate, incidentul a avut loc în 28 mai, iar în urma accidentuluifotograful a obţinut un certificat medico-legal, care atestă că ar fi avutnevoie de 40 de zile de îngrijiri medicale, aspect ce este verificat depoliţişti.

Potrivitprocedurii, în cazul în care o persoană beneficiază de îngrijiri medicale depână la 60 de zile, după un conflict, aceasta poate face plângere pentruvătămare corporală. Părţile se pot împăca în orice moment al procesului, pânăla declararea unei decizii definitive a instanţei de judecată.

Poliţiacontinuă cercetările în acest caz, înregistrat după ce un student, care întimpul liber se transformă în paparazzo, a reclamat faptul că Monica Columbeanul-ar fi călcat intenţionat cu maşina când voia să o fotografieze şi să-i punăunele întrebări. Incidentul s-a petrecut în seara în care Irinel Columbeanu îşianiversa 52 de ani de viaţă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-02-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine