2020-07-04 15:11

Monica Tatoiu: Tatăl meu, medic, mi-a pus ţigara şi băutura în mână! Femeia de afaceri spune că părinţii ei erau în stare de orice să o ţină în casă

 |  18:19
Monica Tatoiu: Tatăl meu, medic, mi-a pus ţigara şi băutura în mână! Femeia de afaceri spune că părinţii ei erau în stare de orice să o ţină în casă

În urma unui tratament naturist pe bază de miere şi polen, Monica Tatoiua scăpat de problemele de sănătate şi, considerând că în viaţă nu trebuie să aifrustrări şi secrete, ne împărtăşeşte fără jenă întâmplări din tinereţeazbuciumată. Săptămâna trecută, femeia de afaceri a făcut declaraţii şocante maimult decât intime legate de activitatea sexuală ridicată la mare rang în tinereţe,în ciuda eforturilor disperate ale tatălui său de a o cuminţi. Monica mai spunecă bea foarte mult când era adolescentă, “numai fineţuri”, iar cel responsabilde viciul său este chiar tatăl său, medic de profesie. În încercarea de a o ţineîn casă cu burta pe cartea de matematică, doctorul s-a văzut nevoit să-i dealiber la alcool şi ţigări, însă n-a putut s-o vindece de dependenţa de sex.

Săptămâna trecută, declaraţii şocante ale Monicăi Tatoiu ţineau primelepagini ale ziarelor, fosta directoare Oriflame povestind cu nonşalanţă detaliipicante din tinereţea zbuciumată, de pe vremea când avea grijă să ducă îndormitor toţi bărbaţii pe care îi întâlnea. “Până la 27 de ani, am intrat însuficiente camere încât să nu mai fiu nevoită să o fac după căsătorie”, spuneTatoiu acum, în încercarea de a ne convinge că s-a făcut fată cuminte după ce şi-acunoscut actualul soţ, al treilea. Trecutul uneia dintre cele mai bogate femeidin România nu a fost condimentat numai cu partide de sex cărora le-a uitat numărul,ci şi cu mult alcool şi ţigări. “Tata, medic de profesie, era disperat că nuînvăţ nimic şi că lăsam cartea de matematică şi fugeam în oraş. Nu ştia ce sămai facă şi, ca o ultimă soluţie, mi-a dat cheia de la dulapul cu băuturi şimi-a pus şi ţigara în mână, numai să nu mai plec de acasă. Mi-a zis că pot săfumez şi să beau cât vreau, numai să şi învăţ!”, a povestit Monica într-oemisiune de la Antena 2.

“Îmi place vodca şi whisky-ul, nubeau poşircă!”

Tatoiu spune că a fost obişnuită numai cu băuturi fine şi foarte scumpe,iar banii i-au permis întotdeauna să cumpere ce a fost mai bun pe piaţă, fără aface vreodată compromisuri când vine vorba de calitatea alcoolului. Monicaspune că, în urmă cu 16 ani, a luat după ea în America un geamantan plin cuvodcă şi whisky, însă nu s-a putut bucura pe deplin de “bagajul” cu multe gradepentru că a avea greţuri cauzate de sarcină. “Eu nu beau poşircă, îmi plac fineţurile.Nu sunt alcoolică, dar recunosc că îmi plac alcoolul şi ţigarabună, n-aş renunţa la ele nici dacă vine cineva şi-mi spune că mor!”, spuneTatoiu despre viicile sale pe care le pune în cârca tatălui său.

„Am trăit şi cu bărbaţiînsuraţi”

În cadrul emisiunii „Distracţia pe vremea mea” de la Antena 2, Monica arecunoscut că a curtat bărbaţi chiar dacă ştia că sunt ai altor femei, însă dupăo perioadă a renunţat pentru că şi-a dat seama că „nu este bine să-ţi clădeştifericirea pe lacrimile altora”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638948-09-23Parerea ta...

ZIDEIARNA
07 Noi 2010

si uite asa o c.u.r.v.a penala ne da lectii la tembelizor despre democratie, despre incredere, despre toate virtutile posibile si imposibile dorindu-se a fi un formator de opinie. sa nu uitam ca pina deunazi slavea tara si partidul portocaliu . oare o facea din placere? sau din interes.sa fie tot ,,tatucul" de vina? sau au gasit pasiuni comune?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz