2020-07-09 05:53

MOTIVUL pentru care Daniela Crudu a fost BĂTUTĂ de iubitul croat

 |  16:04
MOTIVUL pentru care Daniela Crudu a fost BĂTUTĂ de iubitul croat

Daniela Crudu a sunat la 112, duminică la 5.30 dimineața, pentru a reclama că iubitul ei o bate. Ulterior, bruneta a ajuns la spital pentru ingrijiri medicale. S-ar parea ca motivul pentru care iubitul croat a snopit-o in bataie ar fi o mare suma de bani pe care Daniela i-a cheltuit, in timp ce el era plecat din tara.

Daniela Crudu și Seco Dubravko se stiau de putin timp, din preajma Sarbatorilor de Iarna, iar cunoscutii brunetei sustin ca relatia nu era una foarte serioasa, croatul fiind mult prea gelos pentru extravantele cunoscutei fete de oras.

S-ar parea ca bruneta a cheltuit o mare suma de bani pe care a gasit-o in casa iubitului ei, in timp ce acesta era plecat din tara, situatie care l-a scos din sarite. Daniela Crudu a fost in oras cu prietenele, in noaptea de sambata spre duminica, iar odata ce a ajuns acasa, a fost intampinata cu pumnii de respectivul.

Potrivit declarațiilor făcute de unul dintre martori, Daniela Crudu a așteptat medicii și polițiștii afară din casă, pentru că barbatul a dat-o afara din casa.

“Era dată afară din casă, desculță și plină de sânge. A spus că a bătut-o prietenul ei, cetățeanul croat Seco Dubravko, dar nu vrea să depună plângere. Au dus-o la Spitalul Universitar, unde medicul a stabilit că nu e nevoie de internare. A plecat acasă, iar azi a revenit la spital, unde a acuzat noi dureri. A venit acolo și un echipaj al secției 25, dar a refuzat mai departe să depună plângere. A completat un formular pentru ordin de protecție, dar nu a acumulat punctajul și s-a stabilit ca nu este necesar”, a povestit în exclusivitate pentru CANCAN.RO, unul dintre cei care au văzut-o pe Daniela Crudu după ce aceasta a sunat de urgență la 112.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-09Parerea ta...

NINA
09 Feb 2020

CE PRETENTIE SA AI DE LA O FEMEIE USOARA SI BOTOXATA EXAGERAT? PACAT DE BANII BAIATULUI ALA CA AU INCAPUT PE MANA UNEI ASTFEL DE FEMEI?
MATA HARI DIN PLESCOI
10 Feb 2020

tot felul de ciori scarboase se cred vedete...in realitate niste curve drogate de doi bani jumate
CUCUVEAUA ROZ-BONTON
10 Feb 2020

Bine ,bine dar chiar asa ..?A bruscato asa de tare ca i a imprastiat silicoanele din ambele mamale prin toata casa O bucata de silicon din fese a fost gasita pe lampadar Acum vrea sa se impace sa i puna macar inapoi silicoanele Piciorul rupt si mana stanga se vor lipi ele dar silicoanele....
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz