2020-04-07 18:02

Muşcată de pisică. Samantha Fox face tratament antirabic

 |  18:03
Muşcată de pisică. Samantha Fox face tratament antirabic

CântăreaţaSamantha Fox - care va concerta în noiembrie în România - face tratamentantirabic după ce a fost muşcată de o pisică vagaboandă, în timpul unei vacanţepetrecute în Thailanda, informează express.co.uk.

SamanthaFox, star al muzicii anilor '80, îşi petrecea vacanţa într-un hotel de lux dinKoh Samui în momentul în care a fost muşcată de o pisică vagaboandă. Cântăreaţaa fost diagnosticată la puţin timp după incident, de către medici, cu aceastămaladie ce poate fi fatală dacă nu este tratată la timp. "Iubescanimalele, în special pisicile, dar acolo ele sunt considerate ca nişteşobolani şi sunt lăsate să trăiască singure pe străzi. Le-am hrănit pe multedintre ele în fiecare seară, după cină. Una dintre ele era întinsă lapicioarele mele şi am crezut că urma să ne înţelegem foarte bine. Am vrut să omângâi, dar m-a muşcat atât de tare, încât colţii ei au ajuns până la os",a explicat cântăreaţa Samantha Fox.

Cântăreaţabritanică a făcut câteva injecţii împotriva rabiei în Thailanda şi s-a întorsapoi în Marea Britanie, unde a continuat tratamentul.

Mediciibritanici se aşteaptă ca artista să se însănătoşească în scurt timp.

SamanthaFox şi o altă cântăreaţă celebră a anilor '80, Sabrina, vor concerta, pe 26noiembrie, la Sala Palatului din Bucureşti.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638935-12-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine