2020-07-07 16:39

Necazurile lovesc în familia lui Iker CASILLAS. După ce fotbalistul a făcut INFARCT, soția lui a anunțat că are o boală foarte grea

 |  10:38
Necazurile lovesc în familia lui Iker CASILLAS. După ce fotbalistul a făcut INFARCT, soția lui a anunțat că are o boală foarte grea

Necazurile parca nu se mai opresc pentru familia lui Iker Casillas. La trei săptămâni după ce fotbalistul a suferit un infarct, soția lu, prezentatoarea TV Sara Carbonero a anunţat că are cancer.

„Când încă nu ne-am revenit după un şoc, viaţa ne-a surprins din nou. În urmă cu câteva zile în timpul unui control de rutină, medicii mi-au descoperit o tumoare malignă şi am fost operată (n.r. - tumoare ovariană).

Totul este bine din fericire, dar mai am câteva luni de bătălie în care trebuie să respect tratamentul. Sunt liniştită şi am încredere că totul va fi bine. Ştiu că drumul va fi greu, dar că va fi un final fericit. Mă bazez pe suportul familiei, prietenilor şi pe o echipă bună de medici. Profit pentru a îi ruga pe colegii mei jurnalişti să mă respecte şi să mă înţeleagă, aşa cum m-au tratat mereu, mai ales în aceste momente dificile şi delicate pentru mie şi familia mea”, a scris Sara Carbonero pe contul său de Instagram.

Portarul echipei FC Porto, Iker Casillas, 38 de ani, şi prezentatoarea TV Sara Carbonero, 35 de ani, s-au căsătorit, la 20 martie 2016 și au doi băieţi, Martin, născut în 2014, şi Lucas, născut în 2016.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz