2020-03-30 17:17

Nepoata Dianei Ross cere test ADN pentru a demonstra că este fiica lui Michael

 |  17:41
Nepoata Dianei Ross cere test ADN pentru a demonstra că este fiica lui Michael

O nepoatăa cântăreţei Diana Ross susţine că este fiica nelegitimă a lui Michael Jacksonşi a solicitat aprobarea unui test ADN pentru stabilirea paternităţii, pentru acere ulterior o parte din averea starului, informează express.co.uk.

MociennePetit Jackson, care locuieşte în Olanda, a înaintat un dosar la CurteaSuperioară de Justiţie din Los Angeles prin care solicită aprobarea unui testADN pentru stabilirea paternităţii. Femeiasusţine că s-a născut în 1975, când Michael Jackson, pe atunci în vârstă de 17ani, ar fi lăsat-o însărcinată pe mama ei, Barbara, sora cântăreţei Diana Ross.

MociennePetit Jackson o acuză, totodată, pe Katherine Jackson de tentativă de răpire,declarând că mama starului american ar fi încercat să o răpească, atunci cândea avea nouă ani, dorind să apere "reputaţia" cântăreţului.

Potrivitdeclaraţiilor sale, cei şapte răpitori ar fi fost ulterior asasinaţi.

MociennePetit Jackson, care susţine că a fost diagnosticată cu vitiligo - aceeaşi boalăde piele de care suferea şi Michael Jackson -, a declarat că a iniţiat aceastăacţiune în justiţie pentru a putea să ceară în mod oficial partea care i secuvine din moştenirea "tatălui" ei.

Ea asolicitat, totodată, custodia celor trei copii ai starului, declarând cădoreşte să le ofere acestora "o viaţă mai normală".

MichaelJackson a încetat din viaţă pe 25 iunie 2009, în Los Angeles, la vârsta de 50de ani, în urma unei supradoze de medicamente.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-09-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine