2020-04-07 16:58

Nicolas Cage s-a drogat cu ciuperci, împreună cu motanul său

 |  17:37
Nicolas Cage s-a drogat cu ciuperci, împreună cu motanul său

Actorulamerican Nicolas Cage a declarat într-un interviu recent acordat realizatoruluide televiziune David Letterman că s-a drogat cu ciuperci halucinogene împreunăcu motanul său Lewis, despre care a ajuns la un moment dat să creadă că estefratele lui, informează contactmusic.com.

Starulamerican a descoperit la un moment dat că motanul său învăţase să deschidăfrigiderul şi se înfrupta din acele ciuperci: "Aveam o pungă cu ciuperciîn frigider. Pisica mea obişnuia să se furişeze în frigider pentru a ajunge laele. Văzând că pisica le mânca cu multă poftă, mi-am spus că ar trebui să facacelaşi lucru, împreună cu el".

"Îmiamintesc că eram întins pe pat, iar Lewis era pe biroul de lângă pat şi neuitam unul la celălalt ore întregi. Nu ne mişcam deloc, doar ne uitam unul lacelălalt. În acele momente nu aveam niciun dubiu că el este fratele meu. La unmoment dat l-am auzit spunându-mi: «Bună!»", a relatat actorul american.

NicolasCage, în vârstă de 46 de ani, a ţinut totuşi să precizeze că aceste lucruris-au întâmplat în trecut şi că în prezent este adeptul unui stil de viaţăsănătos.

Mediafax


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-05-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine