2019-10-16 21:09

Nicole Kidman: M-am rugat la Dumnezeu să mi-l dea pe Keith Urban

 |  18:46
Nicole Kidman: M-am rugat la Dumnezeu să mi-l dea pe Keith Urban

ActriţaNicole Kidman a declarat într-un interviu pe care i l-a luat Jennifer Aniston,pentru revista Harper's Bazaar, că s-a rugat la Dumnezeu să fie cu un bărbatprecum actualul ei soţ, cântăreţul de country Keith Urban, relateazăhuffingtonpost.com. "Îmi amintesc că m-am gândit: «O Doamne, dacă mi-ai daun astfel de bărbat, promit că aş fi complet devotată pentru tot restul vieţiimele»", i-a mărturisit Nicole Kidman actriţei Jennifer Aniston."Chiar aşa. Îmi amintesc că m-am rugat, după ce l-am întâlnit (pe KeithUrban, nr.), să fiu cu cineva, dacă nu cu el, cu cineva ca el", a adăugatKidman.

Dinfericire pentru Nicole Kidman, Keith Urban a avut aceleaşi sentimente faţă deea, iar dragostea lor a fost atât de profundă, încât actriţa l-a ajutat peUrban să treacă prin procesul de dezintoxicare chiar după ce s-au căsătorit. Înschimb, cântăreţul a salvat-o de viaţa de la Hollywood. "Pentru asta ammuncit în toată cariera mea, să nu fiu nevoită să locuiesc la LosAngeles", a mai mărturisit Nicole Kidman. "Aşa că am avut noroc cuKeith care locuia în Tennessee. M-a adus în locul acela numit Leipers Fork, înapropiere de Nashville, foarte prosper şi rural. Nu mi-a venit să cred", aspus actriţa.

“Mă vedeam căsătorită şi cu copiiîntr-o oră de la întâlnire”

Şiastfel, cu puţin ajutor, visurile ei s-au împlinit. "Ştii cum visezi cândeşti mică, eu aşa sunt. Visam că o să întâlnesc un tip, apoi mă vedeamcăsătorită şi cu copii într-o oră (de la întâlnire n.r.). (Râde) Dar aşa s-aîntâmplat", a mărturisit Nicole Kidman în interviul pe care i l-a luatJennifer Aniston.

NicoleKidman s-a căsătorit cu solistul de muzică country Keith Urban pe 25 iunie2006. Cuplul are o fetiţă, Sunday Rose, născută pe 7 iulie 2008.

Actriţaîn vârstă de 43 de ani a fost căsătorită cu actorul Tom Cruise din 1990, acestacerând divorţul în 2001. Cuplul Nicole Kidman - Tom Cruise a adoptat doi copii:Connor şi Isabella.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 639233-11-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray