2020-03-28 17:52

Nicoleta Luciu, musulmancă umilă: „Nu e deloc uşor să fii femeie în lumea arabă”

 |  19:00
Nicoleta Luciu, musulmancă umilă: „Nu e deloc uşor să fii femeie în lumea arabă”

Unul dintre cei mai cunoscuţi“iepuraşi” Playboy, Nicoleta Luciu se va transforma într-o femeie umilă, careumblă cu capul plecat în faţa reprezentanţilor sexului tare. Asta se vaîntâmpla însă doar din toamnă, de dragul rolului pe care vedeta de la Acasă TVîl va interpreta într-o nouă telenovelă. Nicoleta va intra în pielea Sorayei, adoua soţie a unui arab bogat pe nume Aziz, o femeie credincioasă şi supusăsoţului ei. Luciu spune că rolul este incitant şi diferit faţă de cele pe carele-a avut până acum. “Soraya este ofemeie deosebită, iar soţul ei îşi petrece foarte multe nopţi cu ea, fapt careo înrăieşte şi mai mult pe prima lui soţie. Este o femeie umilă, în stare deorice sacrificiu pentru el, deşi Aziz nu este tocmai bărbatul ideal”.

Vedeta de la Acasă TV a mers şi ea,în luna mai, în Turcia, alături de colegii ei de filmări. Cele două săptămânipetrecute la Bodrum au ajutat-o să înţeleagă mai bine civilizaţia musulmană şisă se pregătească pentru partitură. ”Nu e deloc uşor să fii femeie în lumea arabă. Trebuie să respecţi strict regulile Coranului,să-ţi respecţi bărbatul, indiferent de comportamentul lui şi să îi faciacestuia copii”, povesteşte Nicoleta.

Nicoleta Luciu s-a întors recent dinvacanţa petrecută în Croaţia alături de iubitul ei, Zsolt Csergo, şi de fiullor, Zsolt jr şi se declară nerăbdătoare să continue filmările pentrutelenovela “Iubire şi onoare”. D.S.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-01-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine