2020-04-08 15:29

Noi dezvăluiri: Cum ARĂTA, de fapt, Michael Jackson

 |  21:55
Noi dezvăluiri: Cum ARĂTA, de fapt, Michael Jackson

Michael Jackson a murit la vârsta de 50 de ani, pe 25 iunie 2009, în urma unei intoxicaţii grave cu propofol, un anestezic puternic utilizat în spitale, pe care starul îl folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray.

Medicul personal al cântăreţului, Conrad Murray, a fost găsit vinovat de omucidere involuntară şi a fost condamnat la patru ani de închisoare. El a fost eliberat în octombrie 2013, după ce a petrecut aproape doi ani în închisoare.

Daily Mirror notează că, la apogeul carierei, artistul era imaginea puterii şi a sănătăţii fiind capabil să execute mişcări complicate aparent fără să facă prea mare efort. În momentul morţii, în iunie, 2009, corpul său abia mai cântărea 50 de kilograme şi era afectat de intervenţii chirurgicale şi medicamente ca şi de ceea ce părea o luptă cu anorexia. Autopsia lui Michael Jackson a dezvăluit detalii privind starea cântăreţului la momentul morţii, arată Daily Mirror. Michael avea tatuaje cosmetice la buze şi la sprâncene şi nu mai avea aproape deloc păr pe cap. De asemenea, avea un tatuaj bizar pe frunte, conceput astfel încât să mascheze faptul că purta perucă.

Corpul era presărat cu zone de piele mai deschise

Documentele date publicităţii arată că Michael Jackson, în vârstă de 50 de ani nu mai avea în stomac, în momentul decesului, decât medicamente parţial dizolvate. Şoldurile, încheieturile şi umerii cântăreţului erau acoperiţi de urme de injecţii atribuite administrării de analgezice de către medicul său. Buzele lui Jackson erau tatuate cu roz iar sprâncenele, cu negru, în timp ce partea superioară a frunţii era colorată încât să mascheze marginea perucii. Vedeta avea vânătăi suspecte pe genunchi şi pe gambe şi prezenta tăieturi pe spate, urme ale unei căderi recente. Corpul era presărat cu zone de piele mai deschise şi altele mai închise la culoare, lucru care confirmă o afecţiune de pigmentare, vitiligo.

Cel mai tulburător element pare să fi fost faptul că părul ondulat care îi ajungea până la umeri s-a descoperit că era o perucă lipită de scalpul artistului.

Un accident aproape uitat

Sub perucă, arată documentele date acum publicităţii, Michael Jackson era complet chel, cu excepţia unor zone de puf roz. „Era doar piele şi os, părul îi căzuse şi nu mânca mai nimic, în afara pastilelor, atunci când a murit”, a declarat unul dintre apropiaţii cântăreţului pentru publicaţia The Sun.

Se crede că Jackson a început să poarte perucă după ce părul i-a fost afectat de un incendiu, în timp ce filma o reclamă pentru Pepsi, în 1984. În urma accidentului – aproape uitat de mass media, dar iată rememorat acum, starul a fost transportat de brancardieri şi imaginile din acel moment arătau o zonă a capului pe care în loc de păr avea o rană profundă. Accidentul este considerat şi momentul în care a debutat dependenţa artistului pentru analgezice. Medicii i-au prescris medicamente puternice pentru a face faţă durerilor provocate de arsură şi cântăreţul a rămas dependent de substanţe până în momentul morţii. Fratele artistului, Tito a afirmat: „Lua medicamente pentru dureri din cauza arsurilor şi evident că a dezvoltat un fel de dependenţă faţă de ele”. Mereu nemulţumit de propriul chip, Michael s-a supus şirului de operaţii estetice - 13, număr care i-a purtat ghinion şi l-a desfigurat, după cum notează unii dintre biografi. Transformări menite să îl facă un individ cu o faţă perfectă - din punctul lui de vedere. N-a recunoscut însă niciodată că ar fi apelat la bisturiu şi nici că visa să îşi albească pielea. Dermatologul lui Michael, Arnold Klein, povestea la un moment dat că starul credea despre faţa lui că e…o operă de artă.

Foto: NewsBeezer


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine