2020-07-02 10:24

Nu e un moft, ci o afacere. Mihai Trăistariu investeşte peste 100.000 de euro într-un studio

 |  17:49
Nu e un moft, ci o afacere. Mihai Trăistariu investeşte peste 100.000 de euro într-un studio

Economiştii anunţă un al doilea val alcrizei în 2011, însă Mihai Trăistariu nu pare să aibă urechi pentru astfel deştiri pesimiste. Cântăreţul ne-a mărturisit că, în curând, intenţionează să-şiducă la îndeplinire un vis mai vechi, acela de a avea un studio de înregistrăride lux. Nu doar pentru a-şi compune propriile melodii, ci şi pentru a-lînchiria altor artişti. Trăistariu a făcut deja primul pas, căci şi-a cumpărat unteren în Năvodari, loc care se pretează perfect pentru o astfel de construcţie.Investiţia, ne-a mai spus Mihai, se va ridica la peste 100.000 de euro, căcisolistul îşi doreşte aparatură de cea mai bună calitate.

Mihai Trăistariu are planuri mari pentru2011. Sătul să-şi plătească orele de înregistrări atunci când lucrează la câteo piesă, artistul spune că îşi va construi, în câteva luni, propriul săistudio, într-o oază de linişte şi intimitate, la Năvodari. „Cu ceva timp înurmă, am cumpărat un teren la Năvodari, pe care mă gândeam să-mi ridic o casă.Nu cred că este o idee bună însă, pentru că zona este totuşi prea izolată ca sălocuieşti acolo. Eu sunt obişnuit să trăiesc la oraş, nu ştiu cât de confortabilm-aş simţi să am o casă într-un loc atât de retras. Tocmai de aceea, vreausă-mi fac acolo un studio. Astfel, voi putea să merg la Năvodari ori de câteori o să vreau să lucrez, iar în restul timpului, pot locui în Constanţa”, adeclarat, pentru „Puterea”, Mihai Trăistariu, care a mai adăugat că i-ar plăceasă aibă o casă în Constanţa. De asemenea, solistul mai spune că, după ce vafinaliza construcţia studioului, va putea să-l închirieze şi să-şi recupereze,astfel, investiţia făcută. „Cărui compozitor nu i-ar plăcea să se retragă lamalul mării şi să lucreze în linişte? L-aş putea închiria pe o săptămână saudouă sau chiar mai mult, iar în felul acesta, artiştii ar putea îmbina lucrulcu o mică vacanţă pe litoral”, crede Mihai. Întrebat cât estimează că va ficostul unui asemenea proiect, cântăreţul ne-a răspuns: „Nu cred că va fi maiieftin de 100.000 de euro, poate mai mult. Visez de prea multă vreme să am unstudio al meu, aşa că nu am de gând să fac economie când vine vorba despreaparatură. O să cumpăr lucruri de cea mai bună calitate, în aşa fel încât să nuexiste diferenţe între studioul meu şi unul din străinătate”.

S-a recuperat complet după operaţie

Din cauza unei infecţii, în urmă cuaproximativ o lună, Mihai a fost nevoit să-şi opereze amigdalele, intervenţiedupă care s-a recuperat complet. „Acum mă simt foarte bine şi mă bucur că amtrecut peste asta fără să îmi pun vocea în pericol. Medicii mi-au spus cărecuperarea a fost mai rapidă datorită faptului că sunt cântăreţ. Am avut dejamulte spectacole live şi m-am descurcat ca de obicei”, spune Trăistariu. De Revelion,artistul se va afla în Statele Unite, la Chicago, unde va susţine un concertpentru care va fi recompensat cu 15.000 de euro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638948-12-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz