2020-04-08 09:10

Nu urmaţi exemplul divelor care se înfometează!

 |  19:57
Nu urmaţi exemplul divelor care se înfometează!

O poză frumoasă în ziar este mult mai “apetisantă”decât o felie de tort. Divele aflate în permanenţă în lupta pentru dobândireaunei siluete perfecte nu mai ţin cont de nimic şi îşi scot din vocabularcuvântul “mâncare”, pentru ele nemaiexistând decât porţii generoase de apă cu lămâie,zile la rând. Dacă Monica Bârlădeanu recunoaşte că atunci când vrea să slăbeascăbea numai suc de mere zile întregi, Nicoleta Luciu a apelat tot la mere, însăîn compot, în lupta cu kilogramele acumulate în timpul sarcinii, iar Delia aconsumat numai apă plată şi terci din fructe în timpul unei diete drastice ţinuterecent. Chiar dacă medicii interzic cu desăvârşire înfometarea, chiar şi MonicaPop, directorulSpitalului Clinic de Urgenţe Oftalmologice din Bucureşti, a slăbit 37 dekilograme renunţând în totalitate la mâncare. Carmen Brumă, trecută şi ea prinaceastă experienţă, susţine că senzaţia permanentă de foame te afectează psihic.

Vedetelesuferă la frumuseţe, mai ales când este vorba de cea a trupului. Se află tottimpul sub lupa celor din jur, iar adesea le sunt urmate exemplele, deşiacestea dăunează grav sănătăţii, de cele mai multe ori. Operaţii estetice făcutepe bandă rulantă, nopţi nedormite din dorinţa de a onora cât mai multeevenimente mondene şi diete drastice care să le scape de kilograme într-un timp-record,până la următoarea şedinţă foto sau filmarea unui videoclip. De cele mai multeori, dieta divelor este soră cu moartea, iar slăbirea se produce brusc, dar nufără a avea repercusiuni asupra sănătăţii fizice sau chiar psihice. Carmen Brumăne-a spus că şi ea a ţinut regimuri de slăbit pe care nu le-ar recomanda nimănui.Nu mânca nimic sau îşi personaliza dietele, aşa încât să fie şi mai drasticedecât erau. La un moment dat, a urmat dieta cu supă de varză, însă a eliminatde pe listă fructele, legumele, carnea, tot ce mai trebuia consumat pe lângăsupa de varză. Multe zile a băut numai supă de varză, însă senzaţia de foameajunsese să o afecteze psihic. Abia după ce s-a documentat şi a ţinut cont şide părerile celor din jur, iubita lui Mircea Badea a concluzionat că înfometareanu este metoda ideală pentru a scăpa de kilograme. Între timp a renunţat la prăjeli,la dulciuri, la conserve, la pâine, la băuturi acidulate sau la cărnuri grase şise poate lăuda cu o siluetă de top model. A garnisit salatele de legume şifructele cu multe ore de sport în fiecare săptămână şi a scăpat de surplusul degreutate, fără ca vreun kilogram să se mai întoarcă.

Delia“mănâncă” numai apă, iar Monica Bârlădeanu, suc de mere

Atuncicând vrea să slăbească de pe o zi pe alta, Delia renunţă în totalitate lamâncare şi “mănâncă” numai apă, zile la rând. Atunci când vrea să se răsfeţe întimpul unei diete, mai gustă şi un terci din fructe sau legume fierte.Rezultatele se văd imediat, însă nutriţioniştii susţin că această metodă aducefericire de moment, pentru că kilogramele se vor întoarce întreit. Şi Monica Bârlădeanua declarat că înaintea unei şedinţe foto, timp de câteva zile, bea numai suc demere, din dorinţa de a se prezenta cu o siluetă trasă prin inel. La fel deexigentă cu aspectul său fizic este şi Mihaela Rădulescu, diva susţinând căvrea să arate perfect în poze şi fără Photoshop. Ea ţine un regim drasticînainte să se dezgolească în faţa aparatului de fotografiat şi renunţă lamâncare, consumând doar apă şi multe fructe şi legume, dar şi acestea în cantităţifoarte mici, cât să păcălească foamea.

Gravideledin showbiz vor să încape rapid în blugii vechi

NicoletaLuciu şi Cristina Spătar ne-au uimit prin determinarea lor de a slăbi rapid dupăce au născut, însă nimic nu li s-a părut mai important decât pierdereakilogramelor acumulate pe durata sarcinii. Foamea a pus stăpânire pe NicoletaLuciu imediat după ce a născut şi multe săptămâni a băut numai compot de mere,reuşind să slăbească 30 de kilograme într-un timp record. Cristina Spătar a slăbitşi ea după naştere 17 kilograme cu doar 3 mere pe zi, iar Andreea Bănică amâncat supa din porumb şi ceapă, reuşind să revină, în scurt timp, la forma dedinaintea sarcinii. Deşi doctorii şi nutriţioniştii nu încurajează astfel dediete care şubrezesc sănătatea, chiar medicul Monica Pop, directorul spitaluluiclinic de Urgenţe Oftalmologice din Bucureşti, a şocat printr-o slăbire bruscăcare a avut la bază înfometarea, reuşind să slăbească 40 de kilograme în jumătatede an. Timp de nouă zile, Monica Pop nu a mâncat absolut nimic, ci a băut numaicafea fără zahăr, însă mai mult nu a rezistat, pentru că avea ameţeli. Nu văgândiţi că apoi a dat iama în frigider pentru că, după înfometarea drastică,reuşea să se sature cu numai două linguri de mâncare şi a continuat în ritmulacesta mult timp.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-06-07

Mai multe imagini:
Nu urmaţi exemplul divelor care se înfometează!
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine