2020-03-28 17:48

NUNTĂ mare în show-biz: Pamela Anderson s-a căsătorit...din nou

 |  20:58
NUNTĂ mare în show-biz: Pamela Anderson s-a căsătorit...din nou

Fotomodelul şi actriţa canadiano-americană Pamela Anderson s-a căsătorit pentru a cincea oară, iar noul ei partener de viaţă este Jon Peters, un mogul de la Hollywood, informează marţi Press Association.

Cei doi şi-au rostit jurămintele de credinţă în cadrul unei ceremonii discrete, ce a fost organizată în Malibu, potrivit publicaţiei americane The Hollywood Reporter.

Pamela Anderson, în vârstă de 52 de ani, fostă protagonistă a serialului "Baywatch", a început relaţia cu Jon Peters, un producător de film în vârstă de 74 de ani, aflat în spatele unor producţii precum "Flashdance" şi "A Star Is Born", în 2019 în urma despărţirii sale de fotbalistul Adil Rami.

Cei doi au mai avut o scurtă relaţie şi în urmă cu 30 de ani, după ce s-au cunoscut la o petrecere organizată la conacul Playboy din Los Angeles.

Pamela Anderson a fost căsătorită între anii 1995 şi 1998 cu rockerul Tommy Lee, cu care are doi fii. Starleta canadiană a fost căsătorită şi cu cântăreţul Kid Rock din 2006 până în 2007, dar şi de două ori cu jucătorul de poker Rick Salomon.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine