2020-02-18 20:32

NUNTA REGALĂ 2018. S-a stabilit cine o va conduce pe Meghan la altar în ziua nunţii

 |  14:42
NUNTA REGALĂ 2018. S-a stabilit cine o va conduce pe Meghan la altar în ziua nunţii

Charles, Prinţul de Wales, tatăl prinţului Harry o va conduce pe Meghan Markle, viitoarea sa noră la altar în ziua nunţii, a anunţat Palatul Kensington, potrivit BBC, citat de Mediafax.

Charles, Prinţul de Wales şi viitorul rege al Marii Britanii, a anunţat că este "încântat să o primească pe domnişoara Markle în familie în acest mod", în timp cu Palatul Kensington a dezvăluit că Meghan l-a ales pe viitorul ei socru să o conducă la altar.

Astfel, tatăl lui Harry va fi cel care o va conduce mâine, la altar, pe Meghan, în cadrul ceremoniei de la Capela St George din Windsor. Scena va fi urmărită de milioane de oameni din întreaga lume.

Într-un anunţ oficial şi după mai multe controverse legate de participarea la nuntă, tatăl lui Meghan Markle care ar fi suferit o intervenţie chirurgicală a fost sfătuit chiar de fiica sa să se îngrijească de problemele de sănătate.

De asemenea, soţul Reginei, prinţul Philip (94 de ani), despre care nu se ştia exact dacă va fi prezent la ceremonii, a confirmat prezenţa la eveniment, simţindu-se recuperat după operaţia efectuată luna trecută.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-18Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine