2020-06-03 13:26

O fată cu ochi albaştri i-a căzut cu tronc lui Cătălin Botezatu

 |  20:01
O fată cu ochi albaştri i-a căzut cu tronc lui Cătălin Botezatu

Chiar dacă a trecut mult timp de atunci, Cătălin Botezatu îşi aminteşte şi acum momentul în care s-a îndrăgostit pentru prima oară. Designerul avea doar şapte ani când o fată cu ochi albaştri l-a impresionat peste măsură.

Prima iubire a cunoscut-o în careul şcolii. Lui Cătălin i-a plăcut atât de mult de fata respectivă încât nu s-a lăsat până ce nu a ajuns în aceeaşi clasă cu ea.

“Eram în curtea şcolii, cu părinţii mei, şi am văzut, o fetiţă foarte frumoasă, cu bucle mari şi ochi albaştri. Fetiţa se numea Adriana, acum este medic…

M-am îndrăgostit instant şi am început să bat din picior, cerând să fiu în clasă cu acea fetiţă. Mama m-a tras de păr, tata m-a înţeles, firesc… Am urlat, la propriu, atrăgând atenţia tuturor. Părinţii au vorbit cu învăţătoarea, cu directoarea şcolii, cu mama fetiţei şi, în final, au ajuns la un numitor comun şi au mutat-o pe Adriana la noi în clasă, la A, ea fiind iniţial la clasa C”, a povestit, amuzat, Cătălin Botezatu.

Consecinţa acestei iubiri inocente a fost o competiţie permanentă la învăţătură între el şi fetiţa cu ochii albaştri.  “Cum în orice clasă există, de obicei, nişte tocilari care îşi dispută întâietatea la notele de 10, aşa era şi la noi. Îndrăgosteala asta a durat până în clasa a IV-a…

Am suferit enorm când ea a fost aleasă comandant de detaşament, însă mi-am luat revanşa când am devenit comandant de unitate, cu şnur albastru”, a mai spus Cătălin.

În această perioadă, designerul îşi pregăteşte revenirea pe micul ecran, el fiind ocupat cu filmările care au loc la emisiunea “Supermodels by Cătălin Botezatu”, care va fi difuzată la Kanal D.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-10-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine