2019-10-23 05:39

O româncă sexy, pusă la zid de fani: Te-ai măritat cu un bunic, nu te respecți deloc!

 |  13:46
O româncă sexy, pusă la zid de fani: Te-ai măritat cu un bunic, nu te respecți deloc!

"Cainii latra, ursul trece", spune o vorba veche din popor, care ar putea ilustra perfect situatia in care se afla Xenia Deli, celebrul fotomodel roman, maritata cu milionarul egiptean, Ossama Fathi Rabah Al-Sharif. Mai tanara cu 40 de ani decat sotul sau, Xenia infrunta cu brio jignirile internautilor, care o acuza ca nu se respecta din moment ce s-a maritat cu un "bunic". Romanca le raspunde: "Eu primesc plăcere și fac ceea ce vreau. Voi faceți ceea ce vi se spune să faceti".

”Mulți nu au curajul să faca ceea ce fac eu. Eu primesc plăcere și fac ceea ce vreau. Iar voi, dragii mei invidioși, faceți ceea ce vi se spune să faceti. În afară de a vă agita, altceva nu știți să faceți”, a spus Xenia Deli, povestind pentru acasatv.md cum si-a cunoscut sotul milionar: El m-a urmarit de mai mult timp. Atunci când ne-am întâlnit pentru prima oară, el mi-a spus că, daca ar avea inel, fără să se gândească m-ar cere în căsătorie. Așa s-a și întâmplat! Peste o lună de comunicare pe FaceTime (n.r.: aplicație pentru apeluri video și audio), el a venit în Los Angeles și m-a cerut de nevastă. Cererea în căsătorie a fost făcută în numărul hotelului în care s-a filmat filmul "Pretty Woman. La acel moment eu stăteam la balcon cu sora mea și ne bucuram de priveliștea de noapte a orașului Los Angeles. Când colo, în cameră intră un violonist, iar iubitul meu s-a pus în genunchi și mă cere de nevastă! Șocată, nu știam ce să fac și ce să spun, doar totul s-a întâmplat atât de repede și neașteptat, cu toate astea eu simțeam că el este alesul, așa că am spus "DA!". Asta s-a întâmplat la sfârșitul lunii ianuarie, iar noi am hotărât să facem nunta în iunie. Pe parcursul acestor 6 luni, în fiecare zi mă îndrăgosteam tot mai mult și mai mult de el. Noi suntem prieteni și ne iubim de-o viață”.

Nunta in Santorini, diamante, haine scumpe, avioane private si dorinte indeplinite. De toate acestea se bucura tanara Xenia, insa fanii o acuza ca nu se respecta din moment ce a acceptat sa se marite cu un barbat mai batran cu 40 de ani, fie el si milionar.

"Te-ai maritat cu un bunic. Daca divortezi, ai toate sansele sa faci ce vrei si cu unul de 90 ani!!! Te admiram mult, dar esti numai o frumusete efemera tipica, fara respect fata de tine si de corpul tau", i-a scris un fan Xeniei, pe Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-10

Mai multe imagini:
O româncă sexy, pusă la zid de fani: Te-ai măritat cu un bunic, nu te respecți deloc!
zoom
O româncă sexy, pusă la zid de fani: Te-ai măritat cu un bunic, nu te respecți deloc!
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray