2019-09-22 21:31

O trupă faimoasă se REUNEŞTE după ani şi ani de zile

 |  10:23
O trupă faimoasă se REUNEŞTE după ani şi ani de zile

Componentele unei trupe faimoase care făcea furori în anii 1990-2000 s-au reunit vineri şi au anunţat că vor să lucreze din nou împreună.

Cele cinci membre ale grupului britanic Spice Girls - Victoria Beckham, Melanie Brown, Emma Bunton, Melanie Chisholm şi Geri Horner- care a cunoscut succesul în anii 1990, s-au reunit în nordul Londrei, la Geri Horner acasă, în prezenţa fostului lor manager Simon Fuller, notează News.ro.

Potrivit cântăreţelor, "a venit momentul să studiem noi oportunităţi de a face lucrurile împreună". "Suntem toate de acord că încă există posibilităţi nemaipomenite care coincid cu ceea ce era la origine Spice Girls, insistând pe mesajul de emancipare feninină pentru generaţiile viitoare", au adăugat ele. Pe o reţea de socializare, Bunton promite că "viitorul va fi spicy", în timp ce Horner afirmă că Girl Power este "vie şi sănătoasă". 

Potrivit cotidianului britanic The Sun, cântăreţele au proiecte pentru televiziune în China, contracte publicitare precum şi compilaţii ale marilor lor succese. 

Cele cinci membre ale grupului s-au despărţit în 2000. Cântăreţele s-au reunit pentru un turneu live în 2007-2008 şi pentru ceremonia din 2012 care a închis Jocurile Olimpice de la Londra dar şi cu ocazia lansării comediei muzicale "Viva Forever!".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-02-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray