2019-08-18 11:56

O VEDETĂ de la noi s-a căsătorit în mare SECRET. E la a doua CĂSNICIE

 |  17:38
O VEDETĂ de la noi s-a căsătorit în mare SECRET. E la a doua CĂSNICIE

O actriţă de la noi s-a căsătorit în mare secret. Vedeta a spus DA, iar fericitul eveniment a fost dezvăluit chiar de ea pe pagina de Instagram.

E vorba despre actriţa Diana Dumitrescu, care la nunta cu Alin Boroi a purtat o rochie din dantelă, puţin atipică pentru o mireasă, cu un voal foarte lung.

„Casă de piatră și multă fericire vă doresc!”, „Mi-au dat lacrimile… Să vă bucurați unul de altul și să vă iubiți mai mult decât orice pe lumea asta!”, „Să fie într-un ceas bun, cu tot ce vă doriți și aveți nevoie!”, „Casă pe piatra și multa sănătate și înțelegere și iubire și încredere și respect și multe bucurii să aveți în viață!!!”, „Casă de piatră superbilor. Să rămâneți la fel cum sunteți acum și să aveți o căsnicie minunată”, „Casă de piatră si multă fericire, frumoşilor! Mă bucur nespus pentru tine fată frumoasă şi super talentată!”, „Felicitări!? Am avut buchete de mireasă la fel! Nu m-aș fi gândit că mai preferă și alte mirese astilbele roz. Frumos!”, au fost doar câteva dintre mesajele transmise de fani la aflarea veștii.

În toamna anului trecut, frumoasa actriță a povestit într-un interviu cum a fost cerută în căsătorie: “Am fost cerută în căsătorie în iarnă. A căzut în genunchi şi mi-a zis: vrei să fii soţia mea? Am zis Da. Am fost foarte surprinsă. S-a întâmplat în ajun de Crăciun, când ne dădeam cadourile”.

Diana Dumitrescu se află la a doua căsătorie, după căsnicia cu Ion Ducu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-16Parerea ta...

ANONIM
16 Sep 2018

Parasutele se mărit si divorteaza numai ptr a fi in stiri ..dar nu.i nimic ...o spală cu apă călduță și e ca nou nouță....nu e varza sa se roadă....
ANONIM
16 Sep 2018

Parasutele se mărită si divorteaza numai ptr a fi in stiri ..dar nu.i nimic ...o spală cu apă călduță și e ca nou nouță....nu e varza sa se roadă....
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray