2020-08-10 03:09

O mai recunoaşteţi pe Iulia Frăţilă? Bombă sexy pe vremuri, fosta Miss Constanţa arată acum ca o tocilară

 |  17:36
O mai recunoaşteţi pe Iulia Frăţilă? Bombă sexy pe vremuri, fosta Miss Constanţa arată acum ca o tocilară

Fost manechin, Iulia Fraţilă provine din generaţia vedetelor anului 2000şi, spre deosebire de starletele care populează micul ecran în ziua de astăzi şicare se agaţă de orice detaliu pentru a ieşi în evidenţă, a fugit de luminareflectoarelor atunci când a simţit că nu mai are nimic de spus. Nu s-a mulţumitcu titlul de Miss Constanţa şi cu o suită de admiratori, unul mai înstărit decâtaltul, a terminat Facultatea de Drept, apoi Psihologia, iar momentan esteimplicată în diverse proiecte umanitare. Iulia a renunţat la părul blond, la ţinutelesumare şi pictorialele deocheate în care se lăsa fotografiată purtând minimumde textile, iar acum arată ca o tocilară cu ochelari şi cămaşă închisă până laultimul nasture.

A ajuns din întâmplare pe scena concursului Miss Constanţa, a câştigatcu brio, iar apoi s-a luptat pentru locul întâi la Miss România cu Andreea Marinsau Simona Pătruleasa, însă a obţinut doar o poziţie bună, primul loc pe podiumfiind adjudecat de Roberta Anastase, astăzi preşedinte al Camerei Deputaţilor.A urmat apoi cariera de manechin, ca o consecinţă firească a participării îndiverse concursuri de frumuseţe, iar mai apoi a fost asaltată cu oferte dinteleviziuni. A început ca asistentă tv a lui Florin Călinescu şi mai apoi a luiMihai Calin, însă nu s-a agăţat de acest statut pentru a tapeta primele paginiale ziarelor cu declaraţii ruşinoase şi fotografii indecente. Împinsă de laspate de părinţi, Iulia s-a înscris la Facultatea de Drept, însă a vrut săurmeze şi o şcoală pe placul ei, aşa că a terminat şi Psihologia. Blondei cupatalama la mână i-a fost foarte uşor să primească frâiele unor emisiuni laPrima TV sau Antena 2, însă nu a mai putut face faţă stresului primit la pachetcu celebritatea şi a renunţat. Momentan, Iulia Frăţilă lucrează în presă, dar îşidedică timpul şi unei organizaţii umanitare prin intermediul căreia cutreierălumea în lung şi-n lat pentru diverse proiecte de ajutorare şi dezvoltare înzonele sărace de pe glob. Iulia şi-a schimbat foarte mult şi stilul vestimentarşi, dacă pe vremuri, prefera rochiţele scurte şi decolteurile generoase, pozeleîn lenjerie intimă fiind preferatele ei, tânăra de 34 de ani poartă acum hainecare s-ar potrivi mai degrabă unui funcţionar public şi nu unei participante laMiss România. Marţi seară, la evenimentul OPI de lansare al colecţiilor din2011, Iulia purta o pereche de jeanşi, cămaşă închisă până la gât şi sacou,ochelari de vedere şi păr strâns la spate,invitaţii şuşutind pe la colţuri că fostul manechin arată acum ca o tocilarădupă care nici un bărbat n-ar mai întoarce capul. Iulia nici că mai are nevoiede avansurile vreunui admirator, pentru că este căsătorită şi susţine că trăieştecea mai frumoasă perioadă din viaţa ei, alături de un bărbat pe care îl iubeştenespus.

Unghiile lui Carmen Pleşea au lăsat-ope manichiurista Madonnei fără grai

O obişnuită a evenimentelor care promovează frumuseţea, Carmen Pleşea nua ratat întâlnirea cu Joey Brown, manichiurista vedetelor de la Hollywood lacare Madonna apelează tot timpul atunci când are nevoie de sfaturi privind nuanţeleîn vogă ale lacurilor de unghii. Pentru că la modă sunt unghiile tăiate cât maiscurt şi vopsite în nuanţe închise, Joey a rămas fără cuvinte atunci cândCarmen i-a arătat unghiile ei foarte lungi, lăcuite cu argintiu.

Vio şi Oana Lis: el cu acadelele,ea cu ojele

Un cuplu des întâlnit la mondenităţi, Viorel şi Oana Lis au onorat şi eievenimentul care anunţa lansarea unei colecţiei de oje semnată de jucătoarea detenis Serena Williams. Dacă doamna a analizat cele mai noi nuanţe de lacuri deunghii şi a profitat şi de o manichiură la modă, fostul primar al Capitalei s-aconsolat cu acadele şi vată de zahăr care erau împărţite invitaţilor de douădomnişoare îmbrăcate sumar după care s-a uitat lung toată seara.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638949-01-17

Mai multe imagini:
O mai recunoaşteţi pe Iulia Frăţilă? Bombă sexy pe vremuri, fosta Miss Constanţa arată acum ca o tocilară
zoom
O mai recunoaşteţi pe Iulia Frăţilă? Bombă sexy pe vremuri, fosta Miss Constanţa arată acum ca o tocilară
zoom
O mai recunoaşteţi pe Iulia Frăţilă? Bombă sexy pe vremuri, fosta Miss Constanţa arată acum ca o tocilară
zoom

Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz