2020-02-17 14:36

O româncă îl hărţuieşte pe Leonardo DiCaprio: Sunt soţia lui şi am un copil cu el!

 |  13:13
O româncă îl hărţuieşte pe Leonardo DiCaprio: Sunt soţia lui şi am un copil cu el!

LeonardoDiCaprio a obţinut un ordin de restricţie, temporar, împotriva LivieiBistriceanu - o femeie originară din România ce trăieşte la Chicago - carepretinde că este soţia actorului american şi că îi poartă copilul, potrivithuffingtonpost.com.

JudecătorulCarol Boas Goodson s-a pronunţat, miercuri, cu privire la ordinul de restricţieîmpotriva Liviei Bistriceanu, de 41 de ani, din Chicago.

LiviaBistriceanu trebuie să stea la cel puţin 91,44 metri (100 iarzi) distanţă deactor, potrivit site-ului tmz.com. "Având în vedere acest comportamentobsesiv şi hărţuirea, sunt speriat de doamna Bistriceanu şi simt că siguranţamea personală, precum şi siguranţa personală a celor din jurul meu, este înpericol", a scris DiCaprio, în solicitarea sa adresată Curţii Superioaredin regiunea Los Angeles, citată de huffingtonpost.com.

Cererealui Leonardo DiCaprio către instanţă a inclus declaraţii de la actor şi de laechipa sa de securitate, potrivit cărora Livia Bistriceanu a călătorit de laChicago la Los Angeles, de cel puţin două ori, încercând să-l întâlnească peactorul american, la el acasă şi la biroul lui. Ea a refuzat să părăseascăproprietăţile şi a avut un comportament agresiv.

Actorul amai declarat: Livia Bistriceanu "a dorit în mod evident să aibă contactfizic cu mine, indiferent de consecinţe".

Femeia spune că actorul estetatăl copilului ei, Iisus

DiCaprioa mai spus că nu s-a întâlnit niciodată cu Livia Bistriceanu, dar ea i-a trimisnumeroase scrisori scrise de mână. Unele dintre scrisori au fost anexate lacererea actorului de ordin de restricţie.

Unadintre scrisori include salutul, "Dragul meu soţ, Leo", şi conţineafirmaţii ale lui Bistriceanu care crede că DiCaprio este tatăl copilului ei,Iisus.

Deasemenea, într-una dintre scrisori, citată de dailymail.co.uk, LiviaBistriceanu scrie: "Mi-ai scris cu doi ani în urmă că mă iubeşti şi că nuiubeşti o altă femeie. Ai spus că o să vorbim curând, dar au trecut deja doiani şi încă nu vrei să vorbeşti cu mine. De ce?".

Într-oaltă scrisoare, citată de aceeaşi sursă, femeia spune: "Vrei să fii cumine în realitate şi să fii tatăl lui Iisus? Ţi-am explicat că eu nu pot să fiucu cineva vitural. Trebuie să am un tată real pentru Iisus".

Tatăl femeii: “Ea nu e bine lacap”

LiviaBistriceanu are 41 de ani, este originară din România şi trăieşte cu părinţiiei într-un mic apartament din Chicago, potrivit

Citat deaceeaşi sursă, tatăl Liviei Bistriceanu, Ilie, care nu vorbeşte bine limbaengleză, a spus despre fiica lui: "Ea nu e bine în cap. Ea esteîntotdeauna pe internet. Stă mai mult pe internet decât vorbeşte cu mine sau cumama ei".

Joi, oaltă femeie, Aretha Wilson, a fost trimisă în judecată cu acuzaţia că l-ar filovit pe DiCaprio peste faţă cu o bucată de sticlă în timpul unei petreceri în2005. DiCaprio ar fi suferit leziuni pe faţă şi pe gât. Aretha Wilson a pledatînsă nevinovată la acuzaţiile aduse de actorul american.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-12-02

Mai multe imagini:
O româncă îl hărţuieşte pe Leonardo DiCaprio: Sunt soţia lui şi am un copil cu el!
zoom
O româncă îl hărţuieşte pe Leonardo DiCaprio: Sunt soţia lui şi am un copil cu el!
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine