2019-11-18 06:36

Oameni din lumea modei îl omagiază pe Răzvan Ciobanu: Prieten drag, un geniu creator, un suflet neînţeles

 |  13:34
Oameni din lumea modei îl omagiază pe Răzvan Ciobanu: Prieten drag, un geniu creator, un suflet neînţeles

Creatoarele de modă Adina Buzatu şi Romaniţa Iovan şi fostul model Dana Săvuică scriu despre Răzvan Ciobanu - decedat luni dimineaţă în urma unui accident rutier - numindu-l prieten drag şi elogiindu-i "geniul creator", bunătatea şi talentul.

Adina Buzatu: "La revedere, prieten drag!".

Dana Săvuică: "A mai plecat un suflet dintre noi...Un geniu creator, un suflet neinteles, un prieten drag care se retrasese cumva in lumea lui, un spirit curajos, un om cu vointa dar si cu slabiciuni, o minte inteligenta care a avut o voce despre cum e sa fii ‘altfel’ intr-o societate plina de prejudecati. S-a stins prea repede si intr-un mod tragic. Singur. Cu gandurile lui, poate cu patimile lui...Mie mi-a fost un bun prieten. Ma pomenea mereu ca am fost prima femeie care a imbracat prima lui creatie de designer. El n-a inteles ca onoarea a fost de partea mea. Imi spunea ‘Diva’ si a scris mereu cele mai frumoase articole despre mine , in anii ‘90 cand eu eram model iar el era jurnalist. Am amintiri nepretuite cu Razvan Ciobanu. Dumnezeu sa te odihneasca!"

Romaniţa Iovan: "Ai plecat în Săptămâna LUMINATĂ, să-i încânţi pe cei din Rai, cu talentul şi bunătatea ta! Dumnezeu să aibă grijă de sufletul tău!".

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit luni dimineaţa, într-un accident rutier petrecut în judeţul Constanţa, după ce maşina pe care o conducea a lovit mai mulţi copaci


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-29Parerea ta...

ANONIM
29 Apr 2019

ERA DROGAT LA FEL SI BOTE CU CURVELE LUI
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray