2020-07-09 05:32

Oana Andoni A NĂSCUT al doilea copil. Vedeta PRO TV și-a ascuns sarcina timp de 7 luni

 |  00:26
Oana Andoni A NĂSCUT al doilea copil. Vedeta PRO TV și-a ascuns sarcina timp de 7 luni

Oana Andoni, prezentatoarea Știrilor PRO TV din weekend, a devenit mamă pentru a doua oară. Ieri, ea a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă care a primit din partea medicilor nota zece la naștere. Oana a ales să păstreze secret faptul că este însărcinată pana in urma cu doua luni.

Venirea pe lume a celui de-al doilea copil a fost o adevărată bucurie pentru Oana și soțul ei: ”Nu pot să spun că această veste ne-a luat prin surprindere pentru că atât eu, cât și soțul meu ne-am dorit ca familia noastră să se mărească”, ne-a spus Oana Andoni în urmă cu câteva luni, imediat după ce a aflat că este însărcinată.

Emoționată și extrem de fericită, Oana Andoni ne-a declarat imediat după naștere că abia așteaptă să ajungă acasă, unde o așteaptă fiica ei cea mare: ”Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru încă o minune, o binecuvântare în viața noastră. Mulțumesc doamnei doctor Roxana Constantin, un om deosebit care mi-a fost alături pe parcursul întregului drum, așa cum s-a întâmplat și la prima sarcină. Așteptăm să mergem cât mai repede acasă, unde sora mai mare este nerăbdătoare să începem o viață nouă în formulă completă”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz