2020-06-02 13:58

Oana Craioveanu, din nou pe masa de operaţie. Vezi ce vrea să-şi facă

 |  15:49
Oana Craioveanu, din nou pe masa de operaţie. Vezi ce vrea să-şi facă

Vedeta FHM şi prietena cântăreţei Lora, Oana Craioveanu, se lasă din nou pe mâna chirurgului. După ce în urmă cu un şi-a mărit nasul, bruneta plănuieşte acum să îşi “repare” nasul.

Tot mai multe vedete de la noi apelează la medicul estetician Kasem Abu Bakr pentru intervenţii, de la cele mai minore, la operaţii care presupun liposucţii sau implanturi mamare.

Printre ele se numără şi vedeta FHM şi prietena Lorei, Oana Craioveanu. Focoasa brunetă, care are apariţii constante în pictoriale sexy, vrea să îşi "repare" nasul, având o deviaţie de sept, după ce în urmă cu un an şi-a mărit bustul, la acelaşi medic. Oana Craioveanu îl alege din nou pe medicul Kasem, deoarece acesta deţine cele mai noi tehnologii de pe piaţă.

Ea se va opera, miercuri, urmând să treacă printr-o  intervenţie cu laser, care să îi rezolve deviaţia de sept. Bruneta a făcut deja  câteva seturi de analize şi abia aşteaptă să îşi rezolve problemă medicală care îi dă bătăi de cap de mai mult timp.

Oana Craioveanu şi-a arătat formele de două ori în paginile revistei FHM şi a făcut furori cu trupul ei şi în alte pictoriale sexy. Bruneta este şi directorul Princess Club, unul dintre cele mai cunoscute locaţii de distracţie din Bucureşti.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-02-10

Mai multe imagini:
Oana Craioveanu, din nou pe masa de operaţie. Vezi ce vrea să-şi facă
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine